Alla inlägg under november 2008

Av Malin - 5 november 2008 21:50

Att det ska vara så himla svårt att sätta sig ner och plugga! Nåja, har ju faktiskt tagit mig igenom hela min tjocka pärm med papper från den här delkursen idag. Var ett x antal hundra sidor kan jag säga. Men jag läste det som jag hade markerat som viktigt förut, så det tog nog kanske två timmar eller något. Drygt är det, men jag känner igen allt jag har läst nu iaf, det är ju ett bra tecken :P Känns ändå som jag har ganska bra koll. Men man vet aldrig.


Var i lägenheten och skruvade ihop köksbordet och placerade ut glas med ättika i alla rum. Så jag hoppas att röklukten försvinner. Inte för att ättika luktar gott, men det ska tydligen ta bort diverse lukter. Och det kan man ju vädra ur sen.


Är grymt sugen på att köpa en laptop. Någon som vet någon bra sida där man kan typ klicka i alla egenskaper man önskar och så hittar den superdatorn just för mig? Vore guld!


Förhoppningsvis hinner vi till IKEA på söndag. Vi behöver taklampor. Och så skulle vi kunna införskaffa skrivbord om vi hittar några också. Jag vill ha en skön snurrstol också, så jag kan sitta vid datorn läääänge :P Och kanske en tv-bänk. Det blir billigt och bra det här, heh.

Av Malin - 5 november 2008 12:02

Tydligen kan man ställa ut glas med ättika i lägenheten för att få bort röklukt. Så snart blir det en promenad upp till nya lägenheten för att fixa lite. Var en tjej i min seminariegrupp som hade testat och det funkade jättebra sa hon, så jag hoppas verkligen! Ättika och sen vädra.


Fick sluta lite tidigare idag, så nu gäller det väl bara att lyckas plugga något också.

Av Malin - 4 november 2008 20:32

Jag har fyndat ett köksbord på Myrorna för 75 kr idag, så jag är skitnöjd! Ängeln Minda kom till undsättning och hämtade oss, guld :) Däremot fanns det typ tre taklampor, allavar fula. Så vi får väl åka till IKEA och shoppa sen kanske.


Nu har Dennis fixat el till lägenheten också, det var tydligen jättekrångligt. Men imorgon ska det vara klart iaf. Var tvungen att stänga av huvudströmbrytaren för de skulle fixa nåt tydligen. Fick lysa med mobilen för det var så mörkt där inne när vi kom med köksbordet vid femtiden.


Har faktiskt lyckats sammanfatta lite om offentlighet och sekretess, så snart har jag nog åtminstone lite koll. Om de kräver att man ska kunna alla regler och undantag på tentan kan de ju stoppa upp den någonstans.

Av Malin - 4 november 2008 14:29

Önskar att jag kunde teleportera mig till dig nu Maria! Tror inte det är bra för oss att inte kunna ses.. Blä.


Har läst lite Skoljuridik nu, känner att jag har så dålig koll på offentlighet och sekretess och bara därför lär ju det komma på tentan på lördag. Jag försökte verkligen läsa nu, men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Paragrafer hit och dit. Värre sömnpiller finns inte. Ska försöka ge mig på det lite senare ikväll också, men nu behöver jag en riktigt lång paus ifrån skiten!


Så jag beger mig mot nya lägenheten och sedan staden istället. Hoppas jag hittar nån vettig lampa till ett bra pris, vore ju himla trevligt. Då skulle jag nog känna mig lite lugnare och kunna plugga lite bättre. Inbillar jag mig åtminstone.

Av Malin - 4 november 2008 13:02

Usch vad jag är dålig. Jag kommer verkligen på miljoner saker jag kan göra istället för att plugga. Tänkte ta en sväng förbi nya lägenheten och kolla vad det finns för lamputtag. Och kolla om det finns comhem eller inte. Och sen efter kl 17 ska jag passa på att hämta mina böcker som har kommit. Men jag borde ju kunna plugga lite innan det kan man ju tycka. Kanske åka till lägenheten om nån timme och sen åka till Myrorna och se om det finns några bra lampor eller ett köksbord. Fast jag har ju inte direkt tillgång till någon bil, så jag vet inte hur jag skulle lyckas få hem ett köksbord om jag nu hittade ett. Snillet spekulerar.. Usch, jag är alldeles uppstressad och har så himla mycket jag vill hinna med och fixa. Så då blir det knappt något gjort alls.. Kan liksom inte koncentrera mig på tentan när det är så mycket med lägenheten samtidigt. Det är ju mycket roligare att pyssla med den än att plugga!

Av Malin - 3 november 2008 22:43

Woho, nu har jag läst igenom två månaders anteckningar, det tog ungefär en timme. Inte för att jag är redo för tenta bara för det. Men jag har åtminstone börjat!


Nu är mannen hemma också. Det tycker jag om. Tydligen har de ändrat busstiderna så han både kan åka lite senare och komma hem lite tidigare från jobbet, inte illa pinkat Länstrafiken!

Av Malin - 3 november 2008 21:36

Jag har lyckats skjuta upp tentaplugget än så länge, så varför inte fortsätta hela veckan? Blä, det här kommer gå åt skogen om jag fortsätter såhär. Ska nog faktiskt läsa igenom mina anteckningar nu tills Dennis kommer hem. Då har jag åtminstone börjat!


Jag är bara exhalterad för att vi ska flytta snart, kan knappt tänka på nåt annat än hur vi ska fixa och dona så det blir fint :)


Emma hade en jättebra idé till en SMASK-låt, vi måste ju fortsätta traditionen och skriva ett bidrag varje år ;)

Av Malin - 3 november 2008 18:51

Just nu försöker jag hitta på allt möjligt jag kan göra för att slippa börja plugga till tentan. Vet inte hur jag ska börja riktigt, det är nog mest därför. Måste nog ringa till mamma innan jag börjar också :P


Tjalala, jag är glad idag. Tänk vad en större lägenhet kan åstadkomma :D

Ovido - Quiz & Flashcards