Alla inlägg under november 2008

Av Malin - 3 november 2008 14:50

Nu har jag hämtat nycklarna och snälla Minda hjälpte mig med några kartonger och kassar. Det var faktiskt finare än jag mindes det. Och att det var parkettgolv i vardagsrummet hade jag totalt glömt bort, hade för mig att det var en tråkig heltäckningsmatta. Eller är sådana lurviga? Nu blir jag osäker.. Det kändes iaf helt okej med de fula tapeterna också. Det gjorde nog mycket att jag släppte in lite ljus, det gjorde ju inte den tidigare hyresgästen direkt. Dock luktar det lite rök i lägenheten, inte så trevligt. Hoppas det går att vädra ur. Förstår inte vad det är för idioter som röker inne?


Ska bli skönt att slippa den nyinflyttade grannen här ovanför, som möblerar om dygnet runt. Åtminstone låter det så. Måste skaffa en massa lampor till nya lägenheten också, har bara en taklampa här inne som inte hör till lägenheten. Och det behövs några extra om man säger så! Är ju några fler rum :)


Appropå fler. Linda Isaksson, programledare för Bonde söker fru använder fler på helt fel sätt. När de ska välja ut vilka som får stanna kvar eller flytta in så säger hon alltid "vem fler?". Det låter ju helt galet! Vem mer eller vilka fler kan man väl säga i så fall. En människa kan inte vara en fler, det hörs ju klart och tydligt att det är helt knäppt :P

Av Malin - 3 november 2008 07:41

Återigen. Det är inte riktigt min grej att gå upp tidigt. Men men, ska snart iväg på föreläsning. Om didaktik och hållbar utveckling tror jag.. fick tänka en bra stund, det satt långt inne! Den andra ansvarar jag för i min seminariegrupp, så jag måste väl försöka vara lite extra vaken då eftersom jag ska ha något att säga om den sen! Hur nu det ska gå till vet jag inte.


Sen får jag ääääntligen hämta nyckeln! Fatta vad jag har längtat tills vi får flytta in. Inte för att det var den finaste lägenhet jag har sett, tapeterna var rätt fula, men det är inte hela världen. Det är ju stooort iaf! Och vi slipper snubbla på varandra hela tiden. Guld värt!

Av Malin - 2 november 2008 22:28

Från imorgon är nya lägenheten verkligen vår! Ska hämta nyckeln efter lunch någon gång. Och kanske köra dit lite grejer och börja packa upp lite i köket. Behöver fler kartonger nämligen och då kan man ju lika gärna återanvända de vi har ;) Hoppas verkligen att det är välstädat där inne. Annars blir jag sur! Det har hänt mig flera gånger att den tidigare hyresgästen inte har städat ordentligt. Men de ska väl ha städbesiktning och godkänna så det är okej, så man kan väl hoppas att de är vettiga i sin bedömning. Jag är alltid pedantiskt noga när det gäller flyttstädning, så jag förväntar mig det av andra också!


Har gjort adressändring nu också. Och skickat ut massa flyttändrings-sms. Hoppas de har kommit fram som de ska.


Har faktiskt varit ganska duktig idag och läst allt som skulle läsas till på onsdag (hör och häpna!). Men jag ville ha det gjort så jag kan hålla på med flyttbestyr imorgon. Och plugga till tentan förstås. Vet bara inte riktigt hur jag ska börja. Läsa igenom mina anteckningar kanske vore en bra idé.

Av Malin - 1 november 2008 23:08

Var supermysigt hos Adrijana igår, vi åt chips och choklad och drack lite vin och kollade på Idol och två skräckisar. Var tvungen att se två avsnitt av Looney Toons också innan jag gick hem, inte för att det är långt. Men det är aldrig kul att gå hem själv mitt i natten!


Idag har vi fortsatt med flyttpackandet. Och städat lite. Har fått till ytterligare en låda. Och packat ner alla skor. Det blev faktiskt bara nästan tre papperskassar, och då är Dennis skor med också. Inte för att det går att jämföra hans 3 par med mina 30, men ändå! Imorgon ska vi tvätta, sen lär det väl gå att börja packa ner kläder också, måste skaffa sopsäckar först bara. Kan ju iofs packa ner en hel del i mina handväskor och min resväska när jag tänker efter :) Ska få låna Mindas bil någon dag i veckan, så kan vi åka upp och dumpa lite grejer i nya lägenheten, får nyckeln på måndag! Gissa om jag längtar? :D Nu är det snart på riktigt! Väntans tider är snart förbi.


Nu måste jag seriöst tvätta mitt äckliga hår. Jag skäms nästan..

Ovido - Quiz & Flashcards