Alla inlägg under november 2008

Av Malin - 21 november 2008 23:22

I helgen blir det till att återgå till en gammal vana; att prata med Dennis i telefon innan jag går och lägger mig. Han är nämligen hos en kompis i helgen. Annars brukar han få ligga bredvid mig en stund innan jag somnar, även om han går och lägger sig senare. Det är väl någon slags trygghet att veta att han finns där :)


Idol var väl sisådär ikväll (igen). Robin tog det största steget framåt iaf. Men Kevin kommer ju vinna, vare sig jag vill det eller inte. Att Anna åkte ut var inte särskilt otippat. Jag tycker att hon ska vara på en liten scen med sin gitarr. Intimt är mer hennes grej, det gör hon jättebra. Men jag stör mig på hennes långa fårtoner tyvärr. Okej, man får använda vibrato ibland. Om man kan kontrollera det. Det är inte snyggt med vibrato jämt. Jag kan bara inte tycka det.


Imorgon får vi se vad jag hittar på. Skulle vilja åka till staden, men jag har knappt några pengar kvar, så det känns lite tråkigt ifall jag skulle lyckas hitta något som jag bara måste ha och inte kan köpa det. Nåja, får se vad det blir. Kanske knackar på hos Daniel för ett spontant rep inför konserten på onsdag. Vill åka till IKEA och fixagardinstång också. Hatar att vi inte har några gardiner i vardagsrummet.

Av Malin - 21 november 2008 19:12

Nu har jag tränat. Och handlat och ätit middag och duschat visserligen. Men det var skönt att träna, jag är stolt över mig själv att jag har satt igång och att jag faktiskt orkar bara jag går in för det, trots att min kondition är rätt kass :P Tanten i receptionen är nog en av de suraste människor jag har träffat. Inte speciellt hjälpsam eller trevlig alls. Orka vara så när man har ett serviceyrke. Tycker det är helt stört att en sådan surtant får anställning när det finns så himla många andra trevliga arbestslösa människor som vore mycket bättre lämpade för jobbet. Vore intressant att få veta anledningen till valet.


Är sugen på något sött, men när jag tränar känns det som jag har en anledning att äta bättre, så då vill jag inte fuska! Lite knäppt kanske, men så tänker jag. Och det är ju bara bra. Så istället för att köpa godis så köpte jag lite olika frukter, så här ska göras fruktsallad! Det blir kvällens goda. Dessutom är det faktiskt godare än godis!


We sing, we dance, we steal things med Jason Mraz är faktiskt ett riktigt bra album. Trots uttjatade I'm yours. I vissa låtar påminner han lite om Damien Rice faktiskt, aldrig fel. Många andra snygga låtar också. Lyssna!

Av Malin - 21 november 2008 14:57

Trött idag igen. Fast inatt sov jag inte tillräckligt många timmar, blev nog 5-6 ungefär, vet inte hur länge jag var vaken och arg på katterna. Somnade alldeles för sent för att gå upp 7.30 också.. Så idag har jag huvudvärk. Men jag får kanske skylla mig själv när jag går och lägger mig så sent. Ska iaf gå och träna snart, det kanske hjälper lite. Någon som har bra tips på träningsmusik?


Bovärden var här för en timme sen och kollade så att allt var bra och svarade på eventuella frågor. Hon berättade att vi skulle få omtapetserat i vardagsrummet om vi ville. Och det vill vi förstås! Varken färgen eller fettfläcken är speciellt estetiskt tilltalande. Ska kika vad de har för tapeter att välja mellan inna vi bestämmer färg, men det blir inte gult iaf! Ny spis blir det också, med hållhaken att det kostar 12 kr extra varje månad. Haha. Inte så mycket att bråka om.


Jag skrev rubriken nyss och tyckte det såg jättekonstigt ut, men det heter ju omtapetsering. Bara ordet som såg knäppt ut.


Snart åker Dennis till Linköping över helgen. Blir lite tomt här i den stora lägenheten, men jag överlever nog. Får passa på att öva stämmor på låten som han tycker börjar bli alldeles för uttjatad.

Av Malin - 20 november 2008 22:14

Idag har varit en riktig sångdag. Har övat lite med Emma, ska sjunga stämma på Love me still, har lyssnat på den hundra gånger och plågat Dennis, haha. Men den är snygg. Sen hade jag sånglektion, gick väl sådär, känner mig trött i halsen. Är så dålig på att värma upp! Efter lektionen övade jag med Daniel inför konserten. Det kommer gå jättebra, han är så duktig. Det funkar bra på en gång liksom. Han fick höra låten igår och kunde den typ utantill idag. Coolt. Som avslutning på sångdagen hade jag kammarkör mellan 15 och 17.45 Lite väl länge, men det är mysigt att sjunga julsånger! Dock är många ganska svåra och inte de vanliga standardsen (kan man skriva så) direkt.


Sen jag kom hem har jag bara segat framför tv:n i princip. Tränade ju igår, så träningsvärken börjar smyga sig på i bröstmusklerna och axlarna. Som vanligt då. Tänkte träna imorgon med, efter skolan. Ska bli skönt. Känns riktigt bra att ha kommit igång (säger jag som har tränat en gång nu, haha).


Kikade runt lite på hm och hittade den här som är alldeles för jag.

http://shop.hm.com/media/products/689/DXL689_67120_89004_21_0227.jpg


Typiskt. Jag som måste spara pengar eftersom jag vill köpa massa dyra grejer. Typ ny mobil, laptop och säng. Heh. Men kläder är så roligt. Vill ha någon mer rutig skjorta också. Får önska mig i julklapp kanske.

Av Malin - 19 november 2008 19:53

Jag testar igen. Samla poäng och få gratis presentkort på hm och gina tricot!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=113117

Av Malin - 19 november 2008 19:43

Underbar film, se den! Om man inte är ett musikalfan kan man ju alltid se den för att se Travolta som överviktig mamma :)


Nu har jag läst klart allt för denna gång, så imorgon kan jag bara ta det lugnt. Nåja, har bara sånglektion och kör, så det är ju roligt iaf.


Gjorde broccoligratäng till middag. Åt quornfilé och couscous till. Det blev verkligen hur gott som helst. Har inte ätit broccoligratäng på evigheter! Blir så när man inte har någon frys. Men det blir det ändring på nu. Kan äta massa gott :)

Av Malin - 19 november 2008 15:56

En text avklarad iaf, om förskolebarns gemensamma lekar. Tråkigt skriven tyvärr, men det är kul att läsa om barns lekar, vilken fantasi de har! Skönt att jag har gjort min uppgift den här veckan och bara kan sitta och lyssna på fredag. Vi måste visserligen läsa en del av texterna ändå. Men inte allt. Tror inte det var så mycket i den andra texten som jag har kvar..


Känns bara som jag är hungrig hela tiden idag, men det är för tidigt att äta middag nu, så jag väntar nog till efter Top Model om jag kan. Får kanske bli en banan eller nåt för att hålla humöret uppe ;P

Av Malin - 19 november 2008 12:34

Nja, imorse var jag inte så jättepeppad på att gå upp och träna. Katterna åkte in på toaletten tidigt imorse så vi skulle få sova något iaf. Men jag masade mig upp vid halv nio, åt havregrynsgröt och kollade på Gossip Girl. Sen bar det iväg till gymmet och träff med en instruktör. Jag har ju tränat förut, så det mesta var bekant. Så himla skönt att komma igång. Dock glömde jag mitt studentleg, så jag får väl skriva in mig nästa gång jag går dit :) Kanske på imorgon eller på fredag?


Nu måste jag verkligen duscha och sen är det läsning som gäller.

Ovido - Quiz & Flashcards