Alla inlägg under januari 2009

Av Malin - 15 januari 2009 08:50

Jag orkade inte riktigt vakna kl 8. Men nu är det dags att kolla vad hemtentan innehåller.. Jag drar ut på det lite nu känner jag, så jag ska slippa börja :P

Av Malin - 14 januari 2009 20:14

Magnus fick för sig förra året att han skulle sluta ta gitarrlektioner, för han tyckte inte att han hade tid (han är en sportnörd), men nu sa han precis att han ville bli lika duktig som John Mayer och Colin Hay. Bra brorsan! Synd bara att han tycker att det ska gå fort så han ska slippa öva. Det funkar ju inte riktigt så ;P

Av Malin - 14 januari 2009 19:45

Sista seminariet avklarat. Nu är det bara hemtentan kvar, sen är jag klar med PDI1! Otroligt skönt ska det bli. Nu kan jag bara läsa det jag vill, inga fler sådana måsten på ett tag! Och är det något jag ska läsa lär det ju vara på typ 30 sidor, inte 300.


Smasklåten är i princip färdigskriven, nu ska bara sista melodin in på finale också. Har börjat arra lite idag, Anton är en pärla! Han uppfattar väldigt snabbt hur vi vill ha det och så har han en massa idéer och så blir det skittufft på en gång :) Är inte riktigt överens med finale. Men det är väl som vanligt. Det gör alltid en massa knäppa saker, så man får ha sina knep..


Fruktansvärt trött är jag. Har mest legat i soffan sen jag kom hem för två timmar sen.. Kanske går något bra (eller dåligt) på tv som jag kan slötitta på..

Av Malin - 14 januari 2009 00:13

Fick ett ryck och började storstäda förut för jag blev galen på allt det stökiga och på julsakerna som fortfarande var framme.. Så nu är det lite finare här.. Vardagsrummet får vi dammsuga och torka golvet i imorgon, hann inte med det idag. Har ju skola och smask att tänka på också, hur gärna jag än skulle vilja städa hela dagarna så hinner jag ju inte det :P


Finale är ett underligt program. Det gör aldrig riktigt som man vill. Men nu har jag iaf skrivit in smaskmelodin med text och ackord, så sparar vi lite tid imorgon när vi ska börja arra, hoho. Spännande. Och imorgon är det sista seminariet i pedagogiken. Sen är det bara hemtenta torsdag och fredag. Sen finito! Så himla underbart! Jag ser ljuset i tunneln ;)

Av Malin - 13 januari 2009 13:30

.. är det alltid något som fattas i kylskåpet ändå. Nu tänkte jag göra pannkakor, men har för lite mjölk. Dessutom behöver vi margarin och smör. Coop, here I come!

Av Malin - 13 januari 2009 11:59

Jahaja, och här var vi pigga.. Jag hade ju planerat att kika på Top model på min nya laptop i sängen igår.. Men när jag hade lagt mig tillrätta så funkade det inte att titta på i varken vlc eller windows media player. Bara ljud, ingen bild. Så jag blev lagom irriterad. Men jag surfade runt lite och hittade en nyare version av vlc, efter det fungerade det som smort. Men det tog ju lite längre tid än planerat, så jag somnade rätt sent.. runt halv två kanske.. Till råga på allt var det två katter som bråkade. Inatt igen. Kan de inte ägna sig åt sånt på dagarna? Eller åtminstone inte när jag är jättetrött och måste sova..


Gick upp vid halv nio imorse, läste några sidor, sen slocknade jag i soffan :P Men nu är jag på g igen och har läst klart det påbörjade kapitlet. Ett kapitel till ska jag läsa, om bedömning i estetiska ämnen. Det verkar mest intressant, så jag tar det sist :)


Stackars Dennis är jätteförkyld och hostar massor. Så jag förstår att han inte vill gå upp när han väl har lyckats somna.. Hörde precis att han snoozade två gånger, han lär sig ;)


Kanske är lika bra att jag läser klart nu, så slipper jag göra det sen. Då kan jag leka med datorn resten av dagen istället :D Måste för övrigt köpa papper till skrivaren. Det räckte inte så långt med det enda jag hade ;P

Av Malin - 12 januari 2009 22:28

Woho, jag gillar min nya dator skarpt än så länge måste jag säga. Har suttit och installerat lite program som kan vara bra att ha. Och testat skrivaren förstås :) I helgen blir det nog lite omstrukturering här i hemmet, flytta lite filer till nya datorn tex. Ett halvt evighetsprojekt gissar jag. Soffan och tv:n ska få sina rätta platser, skrivaren kan få bo på skrivbordet också. Det här kommer bli finfint tror jag :) Fantastiskt skönt att kunna bära med sig datorn hursomhelst! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Desperate housewives eller Top model. Får se vilket det blir :)

Av Malin - 12 januari 2009 17:22

Nu har jag fått min nya dator och skrivaren. Har precis installerat windows. Dennis sover, så han får hjälpa mig med internetgrejset sen eftersom han delar ut från sin dator.. Krångligt :P Den känns iaf toppen än så länge. Jättefin lila färg, typ matt metalliclila, lite halvskimrande sådär, om det nu säger något :P


Har ägnat halva dagen åt att skriva smask, det går riktigt bra. Kommer att bli en hit det här :D Har bara sticket kvar. Och arret förstås. Men det börjar vi med på onsdag.


Nu ska jag utforska min nya lila älskling en timme, sen blir det träning.

Ovido - Quiz & Flashcards