Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Malin - 26 januari 2009 22:28

Dagen började bra. Inte. Jag sov för länge, så jag missade bussen. Tur att jag har cykel, tänkte jag, trotsade vinterföret och begav mig ner för backen. Det gick bra ända tills jag skulle växla. Då gick kedjan av! Hur ofta händer det? Helt stört. Kanske lämnar in cykeln imorgon, beror lite på vad det kostar.. Himla typiskt att sånt alltid ska hända mig! Sist jag cyklade ramlade jag ju så frambromsen lossnade från sitt fäste. Också stört.


Hann till skolan i tid iaf, kören flöt på som vanligt. Tur att någon har koll på saker och ting.. Sen bestämde jag och Emma gitarrtid med Mats, genom telefonkontakt med Kristian som var sjuk.. Och så var det dags för den efterlängtade bruksensemblen. Men då står det på Stefans dörr att det inte är några lektioner idag. Fel att tala om det innan? Emma hade åkt från Motala bara för den lektionen, förstår att hon blev lagom irriterad! Men vi spelade lite själva istället, skojsigt! Känns att det var ett tag sen dock..


Efter skolan tränade jag, var riktigt skönt! Sen handlade jag lite och fick ett ryck och började städa badrummet. Tömma kattlådor är bland det vidrigaste som finns, det luktar verkligen inte mysigt. Måste hålla andan så gott det går. Men nu är det gjort. Nästa gång är det Dennis tur!

Ovido - Quiz & Flashcards