Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Malin - 12 januari 2009 22:28

Woho, jag gillar min nya dator skarpt än så länge måste jag säga. Har suttit och installerat lite program som kan vara bra att ha. Och testat skrivaren förstås :) I helgen blir det nog lite omstrukturering här i hemmet, flytta lite filer till nya datorn tex. Ett halvt evighetsprojekt gissar jag. Soffan och tv:n ska få sina rätta platser, skrivaren kan få bo på skrivbordet också. Det här kommer bli finfint tror jag :) Fantastiskt skönt att kunna bära med sig datorn hursomhelst! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Desperate housewives eller Top model. Får se vilket det blir :)

Av Malin - 12 januari 2009 17:22

Nu har jag fått min nya dator och skrivaren. Har precis installerat windows. Dennis sover, så han får hjälpa mig med internetgrejset sen eftersom han delar ut från sin dator.. Krångligt :P Den känns iaf toppen än så länge. Jättefin lila färg, typ matt metalliclila, lite halvskimrande sådär, om det nu säger något :P


Har ägnat halva dagen åt att skriva smask, det går riktigt bra. Kommer att bli en hit det här :D Har bara sticket kvar. Och arret förstås. Men det börjar vi med på onsdag.


Nu ska jag utforska min nya lila älskling en timme, sen blir det träning.

Ovido - Quiz & Flashcards