Alla inlägg den 25 januari 2009

Av Malin - 25 januari 2009 22:34

Det bultar som bara den i min stackars tumme.. Kokande vatten är inte så skönt att få på sig. Tur att det var på handen iaf, där är man ju ganska härdad..


Nu har vi beställt lite från hm iaf. Det mesta kommer redan nu till veckan :) Ska bli spännande och se hur jag ser ut i långklänningen, det är ju inget jag har dagligen direkt. Måste beställa lite böcker till musikhistorian också. En är på norska och kostar massor, känns sådär värt det. Men den kanske är bra, vem vet? De där teknikprylarna har jag inte klickat hem än, det är för läskigt. Men snart kanske. Vore ju skönt att ha dem, så jag kan titta på mina serier och filmer på tv:n ibland och inte bara med datorn i knät. Nog för att det också har sin charm, men ibland är vi ju faktiskt flera som vill titta på samma sak här i hushållet ;P


Fick ett litet ryck nyss och började stoppa in det mesta i bokhyllan. Vi har ett extra soffbord som inte riktigt passar in någonstans, är ju lite udda med två i samma rum :P Men jag kom nyss på att vi kan flytta in pianot till vardagsrummet så får det lilla soffbordet stå där. Kan bli mysigt om vi får till det bra :) Får väl ställa något fint på det så det inte ser så knäppt ut. Och ställa dit två stolar eller nåt :)

Av Malin - 25 januari 2009 21:16

Jag brände mig på tummen och pekfingret när jag skulle hälla bort pastavatten.. Har en sån kastrull med lock med hål i som man kan hälla ut vattnen genom, men jag hällde väl för fort så det hamnade utanför och på halva min hand. Det gjorde svinigt ont, så jag svor högt, vilket jag typ aldrig gör annars. Usch. Har haft handen i en tillbringare med kallt vatten i flera timmar nu, så det gör inte så jätteont längre.


Dags att beställa från hm nu, blir den svarta klänningen. Kommer knappast använda långklänning annat än till konserter typ och då är ju svart definitivt mest användbart. Får tänka lite praktiskt helt enkelt. Och då kan jag variera det jag har till istället. Måste övertyga mig själv om att det är det smartaste valet ;) Blir lite annat smått och gott också. Måste bara undersöka hur mycket pengar jag har först..

Av Malin - 25 januari 2009 15:50

Sov riktigt länge idag.. tog mig upp vid halv två eller nåt. Inte likt mig. Men det var rätt skönt att sova ut ordentligt. Idag ska vi försöka möblera klart i vardagsrummet. Det tar tid, för vi orkar aldrig :P Eller så är vi inte hemma samtidigt, och det kan ju vara bra om vi är överens om hur det ska möbleras innan någon av oss ändrar något.


Jag måste skaffa mig en långklänning. Orka. Men det kanske blir den här från hm, vet inte vilken färg jag helst vill ha dock, alla är fina.

http://shop.hm.com/media/products/705/DXL705_67220_09090_31_0369.jpg

http://shop.hm.com/media/products/705/DXL705_67238_98025_45_1249.jpg

http://shop.hm.com/media/products/705/DXL705_67238_59009_45_1247.jpg

Av Malin - 25 januari 2009 00:47

Nu är det dags att se Lasse-dokumentären, missade den sist. Sen sova. Godnatt.

Ovido - Quiz & Flashcards