Alla inlägg under augusti 2007

Av Malin - 19 augusti 2007 17:50

Idag gör vi inget vettigt alls, Dennis ligger just nu och sover och jag har nyss duschat jättehett och jättelänge. Imorgon ska jag åka tillbaka till Örebro, givetvis stämmer det inte med bussar och tåg, lär ju få vänta i tio år som vanligt. Känns inte så kul att åka ifrån Dennis, men jag får väl vänja mig. Kommer ju inte kunna träffas så ofta det kommande året. Däremot ska det bli jättekul att kunna leka med Maria igen, hon fattas mig!

Av Malin - 18 augusti 2007 21:00

Vi åkte från Klockrike vid 18-tiden, hämtade upp Claes och Pernilla i Motala och begav oss till skogen där kräftskivan skulle hållas. Inte speciellt svårt att hita, däremot låg det väldigt avlägset. Väl framme visades vi hit:


Det var jättekul att träffa alla klasskompisar igen, känns väldigt konstigt att inte börja skolan med dem igen idag... Men Dennis har lovat en utförlig rapport om nykomlingarna, ska bli spännande att höra :)


Flera stora fat med kräftor sattes ut på borden. Jag frågade Lill-Erik hur jag skulle bära mig åt, men han hade inte heller koll och hade precis tänkt fråga mig detsamma. Så vi fick slå våra kloka huvuden ihop, och det gick så bra så, vi fick ju i oss ett antal kräftor tillsammans. Det här monstret var betydligt större än alla andra, vi misstänkte att det var djävulen själv, kolla in klorna!


Värden Teddy hade mycket att göra och sprang omkring och fixade en massa saker. Men här fick han en lugn stund och passade på att avnjuta några kräftor som han och Emma hade fiskat upp. (På hans tröja stod det för övrigt Teddy the fisher, så sant så sant.)


Sötisen berättar entusiastiskt om något för Lill-Erik, han är så söt så med mindre skägg. Mjuuukt :)


Christian och Lill-Erik. Den sistnämnda gick omkring med sina två hattar väldigt länge. Sweet!


Söta Emma blev väldigt full och skrattade och grät om vartannat. Solstråle :)


Evil Claes är absolut inte så farlig som han ser ut.


Jag och Lill-Erik diskuterade bland annat låtskrivning och musikalitet, antingen var det det eller cidern han fick av mig som fick honom att se så arg ut. Hah!


Kvällen var verkligen jättetrevlig, en av de absolut bästa på hela sommaren! Det var lite trångt i bilen påväg hem, var 6 pers, långa allihopa givetvis. Här trängs jag och Pernilla i baksätet :)

Av Malin - 18 augusti 2007 16:00

Vaknade strax före 9 efter en lååång natt med jobbiga katter som höll mig vaken. Det faktum att vi sov en stund mitt på dagen igår underlättade inte heller för min skönhetssömn. Dennis mamma skulle hämta oss vid 10 för en tripp till Klockrike innan hon snällt skulle skjutsa oss till kräftisen på kvällen, så det var bäst att hoppa upp...


Väl framme i Klockrike bjöds det på god köttfärssås, pasta och sallad. Sen kikade vi på Svullo (jag tyckte inte att det var riktigt lika roligt som vissa andra) och lyckades återigen slumra till. Fattar inte hur det går till, jag brukar aldrig sova mitt på dagen. Vaknade givetvis med världens huvudvärk, så typiskt när vi skulle iväg på kvällen! Jag och äslin tog en liten utforska-Klockrike-promenad och huvudvärken lättade i alla fall lite.


När vi kom tillbaka fick jag träffa Dennis kusin Björn och så började operation: avhåra Dennis kavaj. Försökte mig även på att platta mitt hår, men plattången blir bara sämre och sämre. Den blir knappt ens varm längre, så inte underligt att den inte gör som den ska. Fikade lite och började sen göra oss i ordning inför kvällen. Dennis rakade bort massa skägg (han blev så söt så) och jag sminkade mig. Sedan bar det iväg till kräftskiva hos Emma och Teddy, mer om den när jag har fört in bilderna på min dator hemma :)

Av Malin - 17 augusti 2007 23:34

Vaknade i normal tid imorse för en gångs skull, inte alls dumt. Dennis armbågades bara lite lagom mycket inatt ;P 90-säng är ju inte optimalt för två personer direkt, tur att vi tycker så mycket om varandra :)


Vi hade lite ärenden att uträtta i staden, begriper mig fortfarande inte riktigt på Linköpings stadskärna, men snart så kanske. Mitt lokalsinne är ju inte det bästa, haha. Men går jag själv brukar det funka, har jag någon med mig som hittar behöver jag ju inte tänka :) Det blev en inhandling av den tjusiga turkosa basken i alla fall, love it!


Väl hemma lagade jag klyftpotatis, kryddjärpar och svampsås, blev väääldigt gott måste jag säga. Efter maten försökte vi kolla på senaste Harry Potterfilmen, men det var ett hopplöst företag, somnade ganska snabbt båda två. Måste vara lägenheten alltså, jag är aldrig såhär trött annars. Känns jätteskumt att lägga sig och sova i flera timmar mitt på dagen, det brukar jag bara kunna göra när jag är sjuk...


Var iväg på Nykvarnsfestivalen ikväll, var enbart små äckliga fulla fjortisar överallt! Jag kände mig jättegammal, usch. Var ingen bra musik heller direkt, så vi blev inte långvariga. Men att få se hiphoparna i en minut gjorde det faktiskt värt det att gå dit, så himla dåligt :D Jag ångrar dock att jag inte tog med mig kameran, såg en massa fina kort på ditvägen. Känner mig lite galen, jag brukar inte se världen genom en kameralins, men jag har tydligen börjat med det. Min nya fina kameras fel ;)


Imorgon blir det kräftis, ser fram emot det :) Ska till Dennis mamma först eftersom hon är så snäll och skjutsar oss.


Och till Maria: Du är världens finaste. Ajlavju <3

Av Malin - 16 augusti 2007 23:49

Dennis kök är nu betydligt fräschare och det står en väldoftande äppelpaj i ugnen. (Tur att jag kommer hit ibland!) Ska bli väldigt gott.


Jag tycker mycket om att kramas med min sötis, det borde jag få göra varje dag! Undrar om jag klarar mig tills nästa gång vi får ses om vi kramas massor nu? I hope so, i annat fall får det bli en Dennisdocka ;D

Av Malin - 16 augusti 2007 21:40

Eftersom Dennis dator hatar alla så får det här bli ett kort inlägg. Imorse gick jag upp 6.30, skulle åka till Motala för lägenhetsinspektion. Det gick så bra så och hyresvärden var om möjligt ännu kortare än jag mindes honom. Fick skjuts till stan av honom i hans gigantbil, fattar inte hur han tar sig upp, haha :) Sa upp träningskortet, så nu blir det inget mer feelgood för min del. Synd, för combat is the shit! Får se vad de har att erbjuda för träning på universitetet sen, om inte annat får väl jag vara combatledare, hoho.


Var tillbaka i Linköping vid 11, fixade lite toast (smaskens!) och sen lade vi oss och lyckades sova i flera timmar :S Är väl inte van att vara uppe så tidigt, heh.


Till middag blev det kyckling med wokgrönsaker i ugnen och ris, smaskigt värre! Kikade nyss på Kalle och chokladfabriken, Johnny Depp är fantastiskt tjusig i den, eller nåt :)


Resan hit igår tog typ fyra timmar, galet! Hade i och för sig otur med bussar som vanligt. Kändes jätteskönt att äntligen få träffa äslin igen, saknat honom massa. Nu spelar sötisen gitarr, myspys <3

Av Malin - 15 augusti 2007 10:10

Idag hoppade jag upp (nåja) ur sängen kl 9 eftersom jag ska åka till äslin. Jag packade litegrann igår, måste ju ha med mig några alternativ till kräftisen på lördag! Men jag känner på mig vad det kommer att bli, testade några olika outfits nämligen.


Måste åka härifrån med bussen redan 11.25 (de går dåligt på sommaren), tåget går 12.20 till Motala, sen blir det buss till Linköping 13.43 och sen ytterligare en buss till Dennis.. Så jag lär ju vara framme vid 15-tiden. Uh, vilken lång resa... Själva resan Örebro - Linköping tar väl egentligen bara två timmar, men det gäller att ta sig till och från tågstationen också. Hursomhelst blir det betydligt smidigare när han flyttar till Motala sen ;D


Nu måste jag nog flytta över mitt liv i handväskan till min nya väska istället, den är ju bara för tjusig ;D

Av Malin - 14 augusti 2007 20:17

Av någon outgrundlig anledning vaknade jag strax före halv nio imorse. Men jag hade tydligen sovit klart då. Kanske är bra om jag behåller dygnet såhär till skolan börjar i och för sig. Får väl se hur länge det håller, haha.


Vid halv tolv begav jag mig till staden, hade tänkt cykla först, men insåg snabbt att bussen var ett bättre alternativ så trött som jag var (är). Jag utforskade stadskärnan och lyckades givetvis hitta en massa saker som jag ville ha.


Turkos stickad basker vore inte alls dumt, får se om den finns kvar sen när jag har fått mitt studiebidrag. Vill ha!

En fin ljuslykta hade de också på indiska, det här är bara en av många fina. Vill ha!

Märks det att jag tycker om turkos? :D Urtjusig. Vill ha!

Tyckte de här örhängena var väldigt söta :) Vill ha!

Efter några timmar på stan och flera hundra kronor fattigare åkte jag hem med bussen. I påsarna hade jag en svart klänning (reafynd på MQ), en nätverkskabel, kabelklämmor, en stekspade, en burk med brun akrylfärg som jag ska måla banankartonger med och den här tjusiga väskan som jag har spanat på i flera år. Jag tycker att den är väldigt jag, de som känner mig håller nog med :) Så den var nog okej att köpa. Faktiskt!

Väl hemma i mitt slott... ...(nåja) åt jag en välbehövlig lunch, svimmade nästan ett tag där på stan, var tvungen att köpa en drickyoghurt, för bananen jag hade med mig räckte inte riktigt för att stilla min hunger.


Sen jag kom hem har jag hunnit kika på några avsnitt av Kenny Starfighter, det är så roligt :D Har även tagit en väldigt kort promenad till Emmas lägenhet, den ligger bara någon minut bort, perfekt! Hittade mina älskade instrument också, så jag har sjungit och spelat en massa både på gitarren och pianot :)


Borde nog ta och äta något igen, blir samma mat som jag har ätit under den senaste veckan. Pasta och tomatsås med diverse i. Men jag orkar inte handla någon mer vettig mat än eftersom jag ska åka härifrån imorgon. Kanske ska slå på stort och äta ris till istället, woho!


Varför är det alltid så dålig täckning där jag bor? Går ju knappt prata i telefon, hur ska det här gå? Saknar dig massor äslin! Imorgon får vi äntligen ses <3


Ovido - Quiz & Flashcards