Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Malin - 3 augusti 2007 21:56

(Skriver det här i efterhand, så tar ur minnet så gott det går)


Helskum dag verkligen. Vaknade rätt tidigt i Dennis minisäng och kände mig bara förkyld och trött i största allmänhet, men sova gick ju förstås inte. Vi bestämde oss för att gå till staden och uträtta lite ärenden (kod för: jag kommer inte riktigt ihåg vad vi egentligen skulle göra där). Jag var på dåligt humör och bara därför lyckades vi träffa några av Dennis kompisar, så jag fick anstränga mig för att inte se alltför miserabel ut en stund, haha. Vi gick in på Musikbörsen en sväng men när vi hade tänkt gå därifrån hade himlen öppnat sig rejält. Hela syndafloden typ. Till slut gick vi ut ändå, blev lite lagom blöta, som tur var lugnade regnet ner sig efter en stund. På vägen hem lekte vi turister och tog kort på oss själva vid Stångån, sen gick vi och åt smaskig pizza.


Väl hemma i Dennis lägenhet lade vi oss för en liten middagslur och när jag vaknade kände jag mig helt borta, febrig och hemsk. Hade tänkt åka hem på kvällen, men det var inte att tänka på, kunde knappt stå på benen. Det var skitläskigt. Några timmar passerade och jag piggnade till lite. Dennis satt och tråkade framför WoW, så jag sysselsatte mig med min andra älskling: kameran. Fick en del tjusiga bilder på både Zässi och Pantera (oftare kallad Katla), den sistnämnda var dock mycket roligare att fota. En riktigt duktig modell :)



Katlas ögonfärg matchar så himla bra här att den måste få vara med här! Och vad ska man säga om Zässis lejongäspning? En bild säger mer än tusen ord, höhö.


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards