Alla inlägg den 14 augusti 2007

Av Malin - 14 augusti 2007 20:17

Av någon outgrundlig anledning vaknade jag strax före halv nio imorse. Men jag hade tydligen sovit klart då. Kanske är bra om jag behåller dygnet såhär till skolan börjar i och för sig. Får väl se hur länge det håller, haha.


Vid halv tolv begav jag mig till staden, hade tänkt cykla först, men insåg snabbt att bussen var ett bättre alternativ så trött som jag var (är). Jag utforskade stadskärnan och lyckades givetvis hitta en massa saker som jag ville ha.


Turkos stickad basker vore inte alls dumt, får se om den finns kvar sen när jag har fått mitt studiebidrag. Vill ha!

En fin ljuslykta hade de också på indiska, det här är bara en av många fina. Vill ha!

Märks det att jag tycker om turkos? :D Urtjusig. Vill ha!

Tyckte de här örhängena var väldigt söta :) Vill ha!

Efter några timmar på stan och flera hundra kronor fattigare åkte jag hem med bussen. I påsarna hade jag en svart klänning (reafynd på MQ), en nätverkskabel, kabelklämmor, en stekspade, en burk med brun akrylfärg som jag ska måla banankartonger med och den här tjusiga väskan som jag har spanat på i flera år. Jag tycker att den är väldigt jag, de som känner mig håller nog med :) Så den var nog okej att köpa. Faktiskt!

Väl hemma i mitt slott... ...(nåja) åt jag en välbehövlig lunch, svimmade nästan ett tag där på stan, var tvungen att köpa en drickyoghurt, för bananen jag hade med mig räckte inte riktigt för att stilla min hunger.


Sen jag kom hem har jag hunnit kika på några avsnitt av Kenny Starfighter, det är så roligt :D Har även tagit en väldigt kort promenad till Emmas lägenhet, den ligger bara någon minut bort, perfekt! Hittade mina älskade instrument också, så jag har sjungit och spelat en massa både på gitarren och pianot :)


Borde nog ta och äta något igen, blir samma mat som jag har ätit under den senaste veckan. Pasta och tomatsås med diverse i. Men jag orkar inte handla någon mer vettig mat än eftersom jag ska åka härifrån imorgon. Kanske ska slå på stort och äta ris till istället, woho!


Varför är det alltid så dålig täckning där jag bor? Går ju knappt prata i telefon, hur ska det här gå? Saknar dig massor äslin! Imorgon får vi äntligen ses <3


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards