Alla inlägg den 16 augusti 2007

Av Malin - 16 augusti 2007 23:49

Dennis kök är nu betydligt fräschare och det står en väldoftande äppelpaj i ugnen. (Tur att jag kommer hit ibland!) Ska bli väldigt gott.


Jag tycker mycket om att kramas med min sötis, det borde jag få göra varje dag! Undrar om jag klarar mig tills nästa gång vi får ses om vi kramas massor nu? I hope so, i annat fall får det bli en Dennisdocka ;D

Av Malin - 16 augusti 2007 21:40

Eftersom Dennis dator hatar alla så får det här bli ett kort inlägg. Imorse gick jag upp 6.30, skulle åka till Motala för lägenhetsinspektion. Det gick så bra så och hyresvärden var om möjligt ännu kortare än jag mindes honom. Fick skjuts till stan av honom i hans gigantbil, fattar inte hur han tar sig upp, haha :) Sa upp träningskortet, så nu blir det inget mer feelgood för min del. Synd, för combat is the shit! Får se vad de har att erbjuda för träning på universitetet sen, om inte annat får väl jag vara combatledare, hoho.


Var tillbaka i Linköping vid 11, fixade lite toast (smaskens!) och sen lade vi oss och lyckades sova i flera timmar :S Är väl inte van att vara uppe så tidigt, heh.


Till middag blev det kyckling med wokgrönsaker i ugnen och ris, smaskigt värre! Kikade nyss på Kalle och chokladfabriken, Johnny Depp är fantastiskt tjusig i den, eller nåt :)


Resan hit igår tog typ fyra timmar, galet! Hade i och för sig otur med bussar som vanligt. Kändes jätteskönt att äntligen få träffa äslin igen, saknat honom massa. Nu spelar sötisen gitarr, myspys <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards