Alla inlägg den 18 augusti 2007

Av Malin - 18 augusti 2007 21:00

Vi åkte från Klockrike vid 18-tiden, hämtade upp Claes och Pernilla i Motala och begav oss till skogen där kräftskivan skulle hållas. Inte speciellt svårt att hita, däremot låg det väldigt avlägset. Väl framme visades vi hit:


Det var jättekul att träffa alla klasskompisar igen, känns väldigt konstigt att inte börja skolan med dem igen idag... Men Dennis har lovat en utförlig rapport om nykomlingarna, ska bli spännande att höra :)


Flera stora fat med kräftor sattes ut på borden. Jag frågade Lill-Erik hur jag skulle bära mig åt, men han hade inte heller koll och hade precis tänkt fråga mig detsamma. Så vi fick slå våra kloka huvuden ihop, och det gick så bra så, vi fick ju i oss ett antal kräftor tillsammans. Det här monstret var betydligt större än alla andra, vi misstänkte att det var djävulen själv, kolla in klorna!


Värden Teddy hade mycket att göra och sprang omkring och fixade en massa saker. Men här fick han en lugn stund och passade på att avnjuta några kräftor som han och Emma hade fiskat upp. (På hans tröja stod det för övrigt Teddy the fisher, så sant så sant.)


Sötisen berättar entusiastiskt om något för Lill-Erik, han är så söt så med mindre skägg. Mjuuukt :)


Christian och Lill-Erik. Den sistnämnda gick omkring med sina två hattar väldigt länge. Sweet!


Söta Emma blev väldigt full och skrattade och grät om vartannat. Solstråle :)


Evil Claes är absolut inte så farlig som han ser ut.


Jag och Lill-Erik diskuterade bland annat låtskrivning och musikalitet, antingen var det det eller cidern han fick av mig som fick honom att se så arg ut. Hah!


Kvällen var verkligen jättetrevlig, en av de absolut bästa på hela sommaren! Det var lite trångt i bilen påväg hem, var 6 pers, långa allihopa givetvis. Här trängs jag och Pernilla i baksätet :)

Av Malin - 18 augusti 2007 16:00

Vaknade strax före 9 efter en lååång natt med jobbiga katter som höll mig vaken. Det faktum att vi sov en stund mitt på dagen igår underlättade inte heller för min skönhetssömn. Dennis mamma skulle hämta oss vid 10 för en tripp till Klockrike innan hon snällt skulle skjutsa oss till kräftisen på kvällen, så det var bäst att hoppa upp...


Väl framme i Klockrike bjöds det på god köttfärssås, pasta och sallad. Sen kikade vi på Svullo (jag tyckte inte att det var riktigt lika roligt som vissa andra) och lyckades återigen slumra till. Fattar inte hur det går till, jag brukar aldrig sova mitt på dagen. Vaknade givetvis med världens huvudvärk, så typiskt när vi skulle iväg på kvällen! Jag och äslin tog en liten utforska-Klockrike-promenad och huvudvärken lättade i alla fall lite.


När vi kom tillbaka fick jag träffa Dennis kusin Björn och så började operation: avhåra Dennis kavaj. Försökte mig även på att platta mitt hår, men plattången blir bara sämre och sämre. Den blir knappt ens varm längre, så inte underligt att den inte gör som den ska. Fikade lite och började sen göra oss i ordning inför kvällen. Dennis rakade bort massa skägg (han blev så söt så) och jag sminkade mig. Sedan bar det iväg till kräftskiva hos Emma och Teddy, mer om den när jag har fört in bilderna på min dator hemma :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards