Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 7 mars 2009 23:07

Ja, verkligen skönt att vila efter den här hektiska veckan. Nu ska jag lägga mig och börja läsa Sjöjungfrun! Om jag orkar ska jag gå upp och träna imorgon innan SMASK-repet. Får se hur det går. Svårt att hinna med träningen just nu tyvärr.

Av Malin - 7 mars 2009 20:34

Seriöst. Hur kunde Lili och Susie vinna över BWO? De sjunger ju som krattor, tanterna. Nej, årets melodifestival är ganska usel måste jag säga.

Av Malin - 7 mars 2009 16:53

Stråket försvann efter några låtar på repet idag, så de var inte med på våran låt. Det var väldigt synd, lät inte alls lika bra idag som i torsdags. Dessutom var det ingen bas. Vilket också gjorde att det lät sämre.. Men jag hoppas att de är med imorgon, annars blir det svårt.


Är jättetrött nu. Allt jag har gjort i veckan börjar ta ut sin rätt nu, så ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag. Kanske öva lite gitarr på sin höjd ;P Har precis kollat på senaste avsnittet av Mia och Klara. Tyckte att första säsongen var betydligt bättre faktiskt.. Några av de roligaste karaktärerna är inte med så mycket längre.

Av Malin - 7 mars 2009 09:23

Ja, i helgen är det alltså SMASK-rep som gäller. Sitter och äter frukost nu och ska snart bege mig till skolan. Ska bli riktigt kul att höra fler bidrag idag! Än så länge är nog ingen favorittippad från min sida, förra året hade jag ju en, och den vann. Den fastnade redan första gången jag hörde den. Starkt jobbat!

Av Malin - 6 mars 2009 20:59

Idag kom jag hem halv sex och tyckte nästan att det kändes tidigt, trots att jag gick hemifrån strax före åtta. Var en riktigt rolig dag idag. Fick mycket gjort mellan lektionerna dessutom. Sen när är jag så effektiv?


Ikväll har vi ätit pizza och kollat på Så ska det låta. Inte så otippat vilket lag som skulle vinna. Martin Stenmark är grym! Så rolig dessutom :) Om en timme ska vi tvätta, kul jul.

Av Malin - 6 mars 2009 07:51

Idag tänker jag inte vara på skolan ända till ikväll. No way. Däremot till kl 15 eller nåt. Dags att åka nu. Rytmik, pianolektion och kördirigering, spännande!

Av Malin - 5 mars 2009 22:39

Nu är jag fruktansvärt trött. Har varit på skolan mellan 8.30 och 21 idag, så det är nog inte så konstigt.. Men jag har fått mycket gjort, så jag är nöjd. Och SMASK-repet gick riktigt bra. Det svängde rejält, var inga större problem eller frågetecken iaf. Så det var skönt! Och vi fick nog bäst respons av orkestern också. Applåder, yeah och tummen upp typ ;) Så det var skitkul!


Nu ska jag sova. Orkar verkligen inte göra något mer nu. Är totalt slut.

Av Malin - 4 mars 2009 23:50

Även denna dag har varit lång. Skönt att jag hann träna på förmiddagen iaf, svårt att hinna med det annars! Skulle ha haft musikhistoria, men den var inställd av någon anledning.. Hursomhelst stannade vi på skolan till åtta ändå, Emma sover över här inatt och hon skulle ha sångelever. Så jag passade på att öva. Gick riktigt bra faktiskt. Hann med gitarr, trummor, piano och sång. Inte illa pinkat!


Imorgon blir en ännu längre dag, åker härifrån vid 8, vet inte när jag kommer hem.. På kvällen någon gång iaf. Smaskrep på kvällen, så jag tror inte det är någon mening att åka hem mellan.. Har kör till halv fyra och kanske sånglektion sen.

Ovido - Quiz & Flashcards