Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 17 mars 2009 17:28

Ja, som vanligt är jag uttråkad när jag är hemma och är sjuk. Men så fort jag försöker göra något vettigt så säger kroppen och huvudet ifrån. Så jag får väl fortsätta titta på tv då..

Av Malin - 17 mars 2009 11:38

Blä, jag mår fortfarande inte bra. Skulle ju egentligen ha vikarierat som musiklärare idag, men jag kunde inte förbereda något igår för jag mådde så illa. Och när jag vaknade imorse hade det inte blivit särskilt mycket bättre. Så jag stannade hemma. Tror inte jag hade orkat med en massa ungar idag faktiskt. Känner mig helt utmattad på något sätt. Men jag ska nog försöka ta mig ut en liten stund i solen iaf. Det är 7 grader idag och snön är påväg bort, bara lite kvar nu :)

Av Malin - 16 mars 2009 20:13

Nu har jag seriöst mått illa sen jag åkte från Malmö imorse för snart ett halvt dygn sedan.. Fruktansvärt otrevligt. Hur ska jag kunna jobba imorgon? Eller snarare, hur ska jag kunna förbereda för att kunna jobba imorgon? Gjorde en kraftansträngning och gick och handlade nyss. Så nu är jag helt slut. Kanske borde äta lite fil, fast det känns inte så lockande att äta för tillfället..

Av Malin - 16 mars 2009 18:28

Har haft en jättebra helg hos Maria och Kristian. Önskar bara att Malmö kunde flytta lite närmare. Eller att jag kunde teleportera mig.


Däremot tycker jag inte om att åka tåg. Jag har börjat må så illa när jag åker tåg.. Det gungar lite hela tiden, det funkar inte så bra för min kropp tydligen. Skönt att ha med datorn i alla fall, så har man något att göra på tåget. Blev inget vettigt idag, men jag kollade på Project Runway nästan hela vägen, det var ju så spännande!


Väl framme i Örebro kom jag på att jag skulle köpa lite mer tyg till smask. Och så fyndade jag en tjusig vaxduk för 25 kr!

Av Malin - 12 mars 2009 22:16

Jag håller på och packar inför min resa till Maria och Kristian i Malmö i helgen. Inte så lätt att packa, men det får nog duga snart. Just nu funderar jag på om jag verkligen kommer att läsa något vettigt musikhistorietjofräs om jag tar med böcker? De är rätt stora nämligen. Kanske räcker med en i så fall. Funderar på att ta med Sjöjungfrun också nämligen. Men den är ju riktigt bra, så den vill jag ha med. Får se hur det blir. Sova på saken kanske..


Ska verkligen bli jättekul att träffa Maria igen, det var alldeles för längesen. Men om mindre än ett dygn är jag framme, woho!

Av Malin - 12 mars 2009 00:08

Japp, det ska jag göra nu. Dagen har varit rätt dryg. Men jag överlevde ytterligare en kväll med tre timmars musikhistoria, alltid något. Godnatt.

Av Malin - 11 mars 2009 09:22

.. så är jag inte lika pigg idag som igår. Jag börjar kl 13.30, men en timme tidigare ska vi ses och jobba med smaskdansen :) Innan dess ska jag först och främst äta frukost, sen blir det lite pill med läxor, egentligen är jag nog klar, men de ska skrivas ut och sådär också.


Måste hitta på något till röstträningen också. "Gör något utifrån texten" var en uppgift. Hur lätt är det då? 

Av Malin - 10 mars 2009 21:25

Ojoj, vad mycket jag har hunnit med idag! Jag borde vakna och vara pigg halv åtta oftare. (Och bara ha en lektion på skolan mellan fyra och fem, heh.)


Jag har:

*diskat

*tvättat lakan

*städat badrummet

*organiserat lite

*dammsugit hela lägenheten förutom sovrummet

*haft gehörslektion

*handlat lite

*lagat mat vilket resulterade i tre matlådor

*bakat två sorters bröd, det ena är klart, det andra jäser

*färgat håret, eller ja, färgen sitter i just nu


Haha, lite drygt att stolpa upp det såhär. Men såhär många vettiga saker på en dag har jag inte gjort på länge, om ens någonsin!

Ovido - Quiz & Flashcards