Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 10 mars 2009 19:23

Det snöar för fullt här. Jag gick till Ica och handlade efter skolan, det följde med lite mer saker hem än planerat.. Men så är det ju alltid. Köpte hårfärg, funderar på om jag ska färga ikväll eller inte. Har svårt att bestämma mig :)


Har nyss ätit en gratäng med grillad kyckling, räkor, pasta och currysås. Väldigt gott :) Med lite ost på förstås.

Av Malin - 10 mars 2009 12:44

Ja, som ni alla vet så är nog badrummet bland det värsta man kan städa. Men nu är det gjort. Just nu väntar jag på att tvättiden ska ta slut så jag kan gå dit och hämta lakanen som förhoppningsvis har torkat en del, har bara hängt lite mer än en halvtimme eftersom jag kom på att jag skulle tvätta så sent (men jag får väl vara glad över att det övehuvudtaget fanns en tvättid!). Sen väntar pannkakssmeten på att stekas, jag är så hungrig nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Men jag kan ju inte börja steka pannkakor nu när det är en kvart kvar på tvättiden. Nej, jag får allt ge mig till tåls.

Av Malin - 10 mars 2009 11:46

Har precis upptäckt att Pantera har klöst massor på min yogamatta som jag fick i julklapp och knappt har hunnit använda. Och den hade stått i en stängd garderob som hon på något sätt har lyckats öppna ändå. Nu har jag ställt in den i klädkammaren istället. Och som om det inte räckte med det så har någon av dem, precis efter att jag har tömt kattlådorna, kissat ner halva badrummet. Jävla katter! Riktigt irriterande.


Jag har en städdag här hemma, har diskat och nu får jag väl så lov att ta tag i badrummet. Håller på och tvättar lakan också. Just nu är det hantverkare här utanför som lagar våran grind. Verkligen på tiden!

Av Malin - 10 mars 2009 09:34

Har varit vaken i två timmar ungefär. Däremot har jag inte gjort något vettigt än. Kollat på två avsnitt av Project Runway och ätit frukost. Funderar starkt på att fixa lite hemma idag. Har varit svårt att hinna med det på senaste tiden. Det är dags att diska igen, som vanligt. Och jag tror att alla här i hushållet skulle må lite bättre om dammsugaren och skurmoppen svepte fram :)

Av Malin - 9 mars 2009 23:17

Men, vad jag blir irriterad på mig själv! Varför går jag aldrig och lägger mig när jag är trött? Stört ju. Nu ska jag lägga mig och läsa Sjöjungfrun istället för att sitta här och inte göra något vettigt. Godnatt!

Av Malin - 9 mars 2009 22:59

Jag är lite dålig på att uppdatera. Men det händer inte så mycket spännande. Skola idag, spelade gitarr en hel del. Det gick faktiskt bättre än väntat, trots att det var för svårt för mig. För mycket och krångligt för att hinna med allt.


Ikväll har jag tränat. Skönt att hinna med det, det var svårt förra veckan. Har precis duschat. Mitt hår känns extra långt nu när det är blött, det är najs! Min lugg kan få speeda på lite tycker jag, så jag kan ha den bakom örat snart. Om jag har mittbena kan jag nog nästan det. Men eftersom det är gräsligt fult på mig så undviker jag det. Konstigt med lugg egentligen. När man har lugg så måste man klippa den stup i kvarten för att den blir för lång. Men när man försöker spara ut den, ja, då behagar den att hålla typ samma längd jättelänge.


Snart åker jag till Malmö, närmare bestämt på fredag! Längtar ihjäl mig :D

Av Malin - 8 mars 2009 21:59

Har varit ganska pigg idag. Smask-repet gick bra tycker jag. Vi ändrade lite i slutet med en slagverksgrej. Blev mycket bättre.


Tyckte att jag kunde få unna mig att ta det lite lugnt när jag kom hem vid femtiden idag, så jag har sett två avsnitt av Project runway. Plus Mia och Klara. Annars har jag gjort lite arrangeringstjofräs också, svårt att vara helt ovettig :P Nu tittar vi på Beck, men det är paus för nyheter för tillfället.

Av Malin - 8 mars 2009 12:19

Jag bor på skolan den här veckan känns det som.. Men idag hann jag iaf sova ordentligt, så jag känner mig ganska utvilad. Nu är det alltså dags att gå till skolan igen, SMASK-rep idag med. Hoppas verkligen att stråket är där idag!

Ovido - Quiz & Flashcards