Alla inlägg den 18 mars 2009

Av Malin - 18 mars 2009 21:48

Nu börjar jag känna mig lite piggare.. Musikhistorialektionen var helt okej idag, börjar bli lite roligare musik nu tycker jag. Nästa gång blir det rock'n'roll!


Tog tag i disken när jag kom hem, vilket måste betyda att jag är piggare. Träffade en rolig prick på bussen. Får man slå sig ner bredvid dig? var det första han sa. Sen pratade han hela vägen hem, om allt möjligt. Bland annat att han var lite rädd för att gå hem i mörkret, haha. Charmigt värre :)


Borde kanske öva lite sång inför morgondagens lektion. Sången kommer alltid i kläm, hinner aldrig öva ordentligt för jag har så himla mycket annat att göra!

Av Malin - 18 mars 2009 13:36

Varför måste vi alltid ha så sjukt mycket att göra? Många grejer och dessutom tar allt lång tid också. Svårt att hinna med allt faktiskt. Har läst på norska i flera timmar nu, försökte mig på att börja läsa boken på engelska också, men jag gav upp. Får ta det sen. 230 sidor att läsa på främmande språk kan väl vara okej om man bara ska göra det. Men inte om man har 20 andra läxor också!


Nåja, nu ska jag bege mig till skolan för att repa till smask, woho. Nästa helg smäller det! Vilket innebär att jag måste sy klart snart. I helgen  kanske..

Ovido - Quiz & Flashcards