Alla inlägg den 25 mars 2009

Av Malin - 25 mars 2009 23:23

Nu har jag precis bokat tågbiljetter hem i Påsk. Blir tisdag till tisdag. Hoppas jag hinner vara ledig ordentligt och inte har en massa uppgifter som ska göras!


Har precis vikt ihop all tvätt från i söndags, så jag har åtminstone börjat med städningen. Får dela upp det så borde jag hinna till på fredag. Dennis ska ta tag i disken ikväll. Blir himla skönt när den försvinner! Fast den lär ju byggas upp rätt snabbt igen tyvärr.

Av Malin - 25 mars 2009 22:17

Ja, återigen har jag varit borta hela dagen. Jag hinner knappt blogga nuförtiden. Idag har varit en rolig dag. Har repat smaskdans och spelat in bidragsfilm som kommer visas innan vi sjunger. Läskigt att alla andra får se det före mig, jag får väl vänta tills dvd:n kommer. Gaah. Jag lär ju höra det, men inte se hur jag ser ut..


Musikhistoria i 3 timmar var faktiskt roligare än vanligt, börjar bli bättre musik nu! Idag var det rock'n'roll och motown mest. Härligt!


Fick göra om min arrangeringsläxa bara för att det helt plötsligt inte gick att skriva ut. Skitstörigt. Det tog ju en extra timme typ.. 


Jag måste försöka hinna städa någon gång innan helgen. Vet inte riktigt hur det ska gå till dock.. Imorgon kommer jag nog också vara borta nästan hela dagen.. Hm. Aja. Matilda och Sara har säkert förståelse för att det är massor att göra före smask!

Ovido - Quiz & Flashcards