Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 19 augusti 2008 04:27

Jag blir tokig! Jag har försökt sova i nästan en timme nu, men det verkar vara ett omöjligt uppdrag.. Hur normalt är det att inte vara tillräckligt trött för att somna när klockan är halv fem? Katterna är lika äckliga som vanligt. De var tysta i flera timmar förut, så jag hoppades att de skulle sluta hålla på, men tydligen inte. Bajs. 


Tittade på Askungen innan jag skulle gå och lägga mig, tror inte jag har sett hela filmen förut, möjligtvis när jag var riktigt liten. Himla söt film egentligen. Coolt att den är så gammal också. Från 1950 stod det visst. Tänk att de kunde göra så roliga filmer redan då ;P


Någon som har bra tips på hur man lyckas somna? 

Av Malin - 19 augusti 2008 00:24

Dennis skulle poppa popcorn och läste inte riktigt hur mycket man skulle ha. Så han hällde på lite väl mycket för 2-literskastrullen, det poppade över ganska rejält, haha. Han skulle ha lyssnat på mig istället. Eller läst på förpackningen. När ska han lära sig att jag alltid har rätt? ;P Nåja, vi fick oss ett gott skratt och popcornen blev ju goda ändå :)

Av Malin - 18 augusti 2008 22:06

Vaknade med en huvudvärk som hette duga. Det är svårt att sova med två löpande katter som skriker hela tiden. Jag trodde Zässi var klar för den här gången, hon var ju tyst i en vecka, men nu verkar hon vara på krigsstigen igen.. Snart går jag och stänger in dem i någon annans lägenhet, har nycklar till två kompisar nu på sommaren.. Vore skönt med lite peace and quiet.


Försöker komma fram till vad jag har gjort idag. Inte mycket vettigt alls, tittat på tv typ. Pratat strunt (och kanske lite allvar) och skrattat massor med Dennis också, aldrig fel :) Idag blev det en promenad som tur var, jag trotsade duggregnet och gick ut ändå. Sen tog jag en välbehövlig dusch, mitt hår var fruktansvärt skitigt! Det var nästan så jag skämdes för att gå till motionsspåret.


Jag har en konstig granne som skriker till lite då och då. Han bor inte ens i samma hus, men ändå hör jag honom åtminstone ett par gånger varje dag. Försöker spekulera i vad han gör för att framkalla dessa rop, kanske spelar han poker eller nåt tv-spel. Eller tittar på sport. Det låter typ som när någon tittar på fotboll eller hockey och blir glad när favoritlaget gör mål. Men så ofta kan väl inte sådant visas på tv? Eller? I så fall måste han ha väldigt många favoritlag..



Av Malin - 18 augusti 2008 04:13

Jag är ju hopplös. Började läsa i den spännande boken mitt i natten, med ungefär hundra sidor kvar. Och givetvis kunde jag inte sluta förrän jag hade läst ut den, vilket tog sina timmar. Men nu borstar jag tänderna och ska lägga mig. Så godnatt. Eller godmorgon kanske..

Av Malin - 18 augusti 2008 01:37

Idag är inte en bra dag. Min dator är värre än vanligt och jag blir skitarg varje gång den inte gör som den ska. Den har hängt sig massa gånger och jag vet inte hur många gånger jag har behövt starta om den idag. S-U-C-K. Igår rensade jag ju bland mina foton, så jag tänkte vara duktig och säkerhetskopiera dem på dvd. Den första var det inga större problem med. Men eftersom jag har så många bilder fick inte alla plats på en dvd. När jag skulle bränna den andra så funkade det inte, försökte med fyra olika skivor, varav en sprillans ny, men Nero påstår hela tiden att skivan inte är tom och vägrar därför att bränna (vilket inte har varit några problem förut, så förstår inte varför det ska ställa till det nu). Så jag laddade hem en nyare version av Nero i hopp om att den skulle funka bättre. Men inte då. Är säkert fel på brännaren eller nåt, den är ju inte direkt ny. Skulle inte förvåna mig om hela datorn kraschar nu innan jag har hunnit kopiera bilderna, det vore ju perfekt..  Inte.


Har nyss sett en dålig camversion av Mamma Mia. Den var rätt söt, men med halvkass bild- och ljudkvalitet blev jag inte så imponerad. Får se den igen kanske, när det har kommit ut nån vettigare version. Det gör faktiskt skillnad.


Korven är fortfarande sugen på att göra barn som det verkar.. Hon håller fortfarande på och åmar sig och skriker. Det gör mig galen! 


Blev ingen promenad idag, det har regnat hela dagen.. Blev uppehåll vid elvatiden, men jag vill inte gå ut själv när det är mörkt. Hoppas på en promenix imorgon istället. Kanske ska ta en sväng förbi Nautilus och kolla läget. Kanske rentav skriva in mig och faktiskt börja träna på riktigt? Jag vill ha pengar! Om en vecka kommer lönen iaf. Inte för att den kommer vara så hemskt mycket att hurra för, men jag blir nog några tusingar rikare i alla fall. 

Av Malin - 17 augusti 2008 16:49

Vaknade sent som vanligt.. Vi råkade kolla på Jiddra inte med Zohan igår när vi skulle lägga oss. I normala fall somnar jag oftast när jag är trött och tittar på film, men den var så rolig, så jag höll mig vaken :)  Har inte gjort så mycket vettigt än. Kollat på Bamse och ätit frukost typ. Vädret verkar halvtaskigt, men det kanske är dags för promenad snart ändå.


Gjorde lite efterforskning (öppnade dörren och tittade ut) men bestämde mig för att ta promenad senare. Det regnar. Och mitt regnställ är inte längre vad det har varit. Dessutom vill jag ju lyssna på musik, det funkar liksom inte om allt blir blött.


Tänkte lyssna på Miss Li igår, många säger att hon är så bra. Men jag blev bara irriterad på hennes fruktansvärt tjatiga låtar! Kanske får göra ett nytt försök när jag inte är trött ;P Blev nog extra irriterad för att anledningen till att jag tänkte lyssna på nåt var att en granne lyssnade på hög och väääldigt tjatig musik, som vanligt. Och jag ville överrösta den. Då blev det ju inte så mycket bättre när det jag tänkte lyssna på också var nästan lika tjatigt. Inget r'n'b-äckel visserligen, men ändå.


Kom, kom, kära h&m-paket. Och svara, svara, dryga öbo. 

Av Malin - 17 augusti 2008 02:29

1540 dåliga foton är nu bortrensade från min dator. Det borde ge lite extra plats tycker jag ;) Någon gång borde jag rensa bort massa dålig musik också, får se när jag orkar göra det. Jag brukar ju alltid lyckas göra allt sånt mitt i natten, så jag kanske rentav fortsätter nu. Fast jag börjar bli hungrig, inte bra. Det är därför man inte ska vara uppe såhär länge! Visserligen blir det oftast bara frukost, middag och kvällsfika med den här dygnsrytmen.. Kanske därför jag går upp i vikt, hm. Kollade lite på Nautilus gym i Brickebacken, det skulle kosta 169 kr/månad som student. Det är det lätt värt för att få en lite snyggare figur! Vill bara se vilka pass de kommer att ha, nu på sommaren var det bara nåt alltiallopass tydligen. Men som det såg ut skulle det bli normala öppettider och pass igen på måndag, får ta mig en titt.

Av Malin - 16 augusti 2008 23:29

Hade inte koll på vilket datum det var idag, men så kollade jag på mobilen och kom på att morfar fyller 83 idag, så jag var ju tvungen att ringa och gratulera. Pratade med honom i några minuter och sen fick jag prata med mormor. Vi pratade nog åtminstone 35 min sen, om allt möjligt. Hon är bra söt min mormor :) Betydligt klarare i huvudet än sin äkta hälft, så det känns som man får lite mer utbyte av att prata med henne eftersom hon kan komma ihåg vad vi pratade om sist. De tyckte att jag skulle komma och hälsa på något i höst. Men vi får se hur det blir med den saken. Har nog inget lov och inte så mycket pengar heller för den delen, så det känns lite onödigt att åka ända till Östersund för en helg. Får se om jag har långhelg någon gång och kan flirta med päronen så jag får resan betald ;)


Jag försöker mig på Lejonkungenspelet igen, det går framåt iaf. Andra banan är seriöst den värsta. Har i och för sig bara kommit till fjärde än så länge. Men jag blir så stressad av alla gnuer som bara springer över mig hela tiden, haha, så jag var tvungen att ta en paus. Dessutom kom det en mjuk katt och strök sig mot mina ben. Undrar vad hon ville, det finns både mat och vatten nämligen. Har svårt att tro att hon bara vill vara mysig, det händer inte så ofta. Självklart kom ju Pantera och blev svartsjuk när jag klappade Zässi, det var ju inte helt i sin ordning att lämna henne utanför bara sådär. Och hör sen! 

Ovido - Quiz & Flashcards