Alla inlägg den 22 augusti 2008

Av Malin - 22 augusti 2008 21:04

Passade på att städa lite nu när Dennis inte är hemma. Lite lättare när man inte snubblar på varandra. Så nu är det lite fräschare här än innan. Inte för att det var jätteilla, men det blir så himla mycket katthår överallt på en gång!


Skulle klia Zässi bakom örat, hon tycker så mycket om det och har gått och gnidit huvudet mot alla kanter hon har hittat de senaste dagarna. Då upptäckte jag att hon hade en boldspot, stackarn! Men jag antar att det var där hennes dread satt, den ramlade ju av häromdagen. 


Har varit så sjukt sötsugen hela dagen, inte bra det här! Så jag tog fram de resterande browniesarna ur frysen och smaskar nu på en. Vad spelar det för roll om jag äter en nu eller på tisdag liksom? De kommer ju ändå hamna i min mage förr eller senare.. Och så har jag ju städat och förbränt lite extra, så jag kan få unna mig en brownie. (Jag måste intala mig själv att det är åtminstone lite okej.)


Tror jag ska ta fram gitarren och sjunga lite faktiskt. Får se hur det går. Min hals verkar ju inte tycka om mig. 

Av Malin - 22 augusti 2008 17:00

Imorse ringde de från Öbo och talade om att vi hade fått lägenheten som vi tittade på förra veckan, den med de fula tapeterna, haha ;) Inflyttning 1 nov, känns guld att äntligen få slippa den här lilla kartongen. Blir tre gånger så stort i fortsättningen. Och jag kommer få plats med både kläder och skor utan problem ;P


Jag somnade faktiskt rätt tidigt inatt, halv ett kanske. Men det hjälpte ju inte så mycket, för jag fick ändå inte speciellt mycket sömn. Zässi skrek värre än någonsin och det hjälpte inte ens med öronproppar+kudde på huvudet. Så jag var ganska arg på henne inatt, vaknade hur många gånger som helst.. Till slut blev jag så förbannad så jag började gråta. Då verkade hon fatta vinken en liten stund iaf. Lite nattsömn resulterade i att jag somnade framför Lady och Lufsen typ vid ett. Sov en timme ungefär. Sen ringde jag Maria och berättade om lägenheten och hörde hur det gick med hennes packande inför flytten till Malmö imorgon.


Det regnade hela förmiddagen, men runt halv tre såg jag att solen började titta fram, så jag passade på att byta om till träningskläder och bege mig ut på promenad. Pratade med mamma ungefär halva vägen och när jag hade kanske 5 min hem började det dugga lite. Fast det var mest skönt, för det blev rätt varmt i solen.


Nu har jag ätit nån slags lunch/middag och tittat på Top Model. Funderar på att städa, det kan behövas.. 


Det känns lite tomt utan Dennis här nu, tur att han inte ska vara borta så länge :) 

Ovido - Quiz & Flashcards