Alla inlägg den 23 augusti 2008

Av Malin - 23 augusti 2008 23:06

Haha, Länsförsäkringar i Bergslagen fyllde 160 år och firade detta genom att bjuda staden på Thomas Ledin, Veronica Maggio och Vincent. Gratis är gott tänkte vi, och begav oss till staden. Jag och Jenny tog cyklarna och träffade Rebecka inne i stan :) Först såg vi kanske tre-fyra låtar med Veronica Maggio, hon sjöng faktiskt mycket bättre än väntat, så det var kul :)


Medan det roddades om på scenen för Vincent funderade vi på om vi skulle gå och fika istället, vi visste inte vad han var för typ. Men vi bestämde oss för att stanna kvar och lyssna på åtminstone en låt. Och tur var det, för vi blev verkligen positivt överraskade! En skönsjungande norrlänning :) Svårbeskrivlig musikstil, lite reggaestuk. Och jag som inte ens gillar reggae tyckte att det var riktigt bra. Skönt gung :) Jenny blev kär i trombonisten som spelade sjukt snyggt. Hade faktiskt hört några av låtarna, så vi kunde låtsas att vi kunde dem och sjunga med lite lätt ibland :)


Man kunde skicka sms och hoppas på att det visades på storbildskärmen, Jenny skickade ett och efter nån timme fick vi äntligen se det! "Malin och Rebecka rockar fett! Kram Jenny" :D


Till slut kom kvällens höjdpunkt (åtminstone som arrangörerna såg det) Thomas Ledin. Jag fick ett skrattanfall redan när han skuttade in på scenen i sin skinnjacka. Haha, men han går säkert hem hos tanterna :) Fick höra några av hitsen (hemskt att man kan så många texter på låtar som man inte ens tycker om!) och musiknördade oss lite och lade fina stämmor till allt. Kan inte låta bli. Men vi tröttnade på karln och begav oss hemåt istället. Jenny visste om en Coop-butik som hade öppet till 23, så vi begav oss iväg för att leta efter den och hittade den till slut. Så hon köpte sin efterlängtade fil och jag fick ett godishalsband :)


Nu är jag hemma igen och ska lägga mig och kolla på Dumbo. Är jättetrött efter dagens strapatser. Men jag har haft jättekul. Inte alls dumt att äntligen få träffa folk! Som vanligt finns bilderna i min bilddagbok, där är det gratis att ladda upp bilder. Inte här.

Av Malin - 23 augusti 2008 17:40

Imorse kom Jenny hit och så åt vi frukost tillsammans, var mycket trevligt. Sen åkte vi in till staden, började med myrorna där jag fyndade ett par helt nya byxor för 45 kr! (Hade kostat 599 i affären som skänkte bort dem!) Sen så tänkte vi åka till Kupan, men där var det tydligen sommarstängt på lördagar. Vi var ändå där vid tolv, så då kan man ju tycka att det borde vara öppet. Dumt nog hade vi redan lagt i parkeringsavgift innan vi kollade om det var öppet, så vi fick ta en svängom på stadens smågator. Sen bytte vi parkering ännu en gång, men denna gång till en som var gratis efter ett på lördagar. Så då hade vi ingen tidspress och kunde fynda lite mer. Väl hemma hade jag tydligen köpt fyra par örhängen, ett halsband, ett par byxor och en liten försenad födelsedagspresent till Minda :) Bilder finns i min bilddagbok, mejline.bilddagboken.se.


Nu har jag precis varit ute och promenerat i det fina vädret och ska äta lite middag innan vi beger oss in till staden igen för att träffa Rebecka :)

Ovido - Quiz & Flashcards