Alla inlägg under augusti 2008

Av Malin - 21 augusti 2008 22:56

Och sjukt nöjd med grejerna jag beställde från h&m! Det är verkligen inte alla gånger som allt sitter så pass bra när man beställer. Så jag är nöjd och glad :) Här kommer några smakprov. Brunt vanligt linne som är alldeles lagom långt och bara bra. Köpte ett till fast vinrött också.

 


En blommig historia :) 

 

Äntligen har jag ett fint nattlinne så Dennis slipper skratta åt mitt gamla fula vitgrönrandiga som är alldeles för stort och sömmarna har snurrat sig så sömmen som ska sitta på sidan nästan är mitt fram ;) 

Och som utlovat; en bild på min fina duk som moster fraktade hem till mig från Bali :) 

 

Av Malin - 21 augusti 2008 14:58

Men var är det här? Först fick jag jätteont i magen och nu har jag dessutom fått hicka! Väldigt otrevligt. Tittade nyss på Den lilla sjöjungfrun. Och de levde lyckliga i alla sina dagar.


Mitt paket från h&m har äntligen kommit, jag får hämta det efter kl 17, så nu ska jag väl försöka få i mig nån lunch, sen blir det Top Model och sen en promenad runt Brickebacken och hämta paketet. Plus inköp av schampo, det klarar jag mig inte utan. Hoppas att kläderna passar, annars blir jag sur! 

Av Malin - 21 augusti 2008 11:19

Tog mig upp för ungefär en halvtimme sen, Dennis åkte precis. Det känns lite konstigt att det är han som åker, det brukar oftast vara jag. Men det kommer nog göra honom gott att få andas Linköpingsluften igen. Och det kommer nog göra mig gott att få några dagar för mig själv. Då kanske jag känner för att börja sjunga igen.. Har inte haft någon större lust med det i sommar.


Funderar på att cykla in till stan och prova kläder. Fast det vore ju tråkigt om jag hittade nåt, eftersom jag inte har några pengar. Frukost måste jag få i mig snart, innan jag avlider här.

Av Malin - 21 augusti 2008 02:12

Jag lagade ett par av Dennis byxor, så det var lika bra att fortsätta med mina halvtrasiga jeans också. I bakgrunden hade jag Project Runway, vad kunde passa bättre? Var ju tvungen att plocka undan allt på bordet innan jag började sy. Och sen när symaskinen var borta så tog jag fram den fina duken som jag fick av min moster. Hon hade fraktat den enda från Bali. Precis mina färger, så den passar jättebra här. Kanske kommer en bild sen när jag har orkat ta kort.


Dennis the datanörd fixade så jag kunde kolla på Snövit trots allt. Man var tvungen att lura datorn att det var en skiva i fast det inte var det. Tänkte titta på den på engelska först, har bara sett den på svenska innan. Men hon som hade Snövits röst sjöng så gräsligt, så jag bytte till svenska ändå.


Imorgon åker mannen iväg och blir borta över helgen. Kommer bli lite tomt. Bara jag och två äckliga katter. Hoppas verkligen att h&m-paketet kommer snart, jag vill testa mina nya kläder! Funderar på att ta cykeln in till stan och fönstershoppa lite nån dag. Har inte så mycket pengar innan lönen kommer nämligen.. 


Sova kanske? 

Av Malin - 20 augusti 2008 18:53

... det är frågan. Min lugg börjar bli väldigt lång. Men jag funderar lite på om jag ska låta den växa också, eftersom jag tänker spara ut håret. Tål att tänkas på. Fast jag trivs bra i lugg, så kanske ska ha kvar den ändå. I så fall måste den klippas lite snarast, jag ser inte så mycket just nu :) Vad tycker du?

 

Blir tokig på vårat handfat, det är nästan stopp i det nu. Men så kollade jag på Rent hus och de tipsade om bikarbonat, salt och hett vatten. Så jag testade. Och visst blev det bättre. Men fortfarande inte bra. 


Snart börjar min favorit-tv-kväll! Trinny and Susannah, 2 x Project Runway och 2 x Sex and the city. Kan nog klämma in ett Du är vad du äter innan också. Och en middag, fast Dennis måste diska först, annars går det knappt röra sig i köket. 

Seg

Av Malin - 20 augusti 2008 16:41

Idag lyckades jag ta mig upp vid tolv, numera känns det tidigt. Måste verkligen vända tillbaka dygnet, så jag försöker gå upp lite tidigare för varje dag. Tänkte titta på Snövit, men det verkar inte som den funkar. Dennis får hjälpa mig sen, han är lite mer datanördig än vad jag är. Började kolla på da Vincikoden sen, men jag somnade bara, så jag bestämde mig för att gå ut på promenad istället, så jag kanske skulle piggna till. Det gick segt.. Och så började det förstås regna lite på mig, bara för att.

Av Malin - 20 augusti 2008 01:46

Ännu en Disneyklassiker avklarad; Törnrosa. Med mannagrynsgröt och kanel och socker. Myspys :) Jag borde gå och lägga mig, så kanske jag lyckas vända tillbaka dygnet lagom tills skolan börjar. Blir nog Fantasia och sängen när jag har borstat tänderna. Och Zässi är så himla snygg, hon har skaffat en dread! (Kanske därför Pantera, som också är en honkatt, försökte befrukta henne förut, så himla äckligt!)

 

Av Malin - 19 augusti 2008 20:44

Idag har jag och Dennis träffat Claes och Pernilla på stan, mycket trevligt :) Jag åt/drack en melonmilkshake och så gick vi i lite affärer, mest musikaffärer dock. Himla skönt att få träffa lite kompisar tycker jag!


Dennis ska antagligen åka till sitt kära Linköping över helgen, så då blir jag ensam här ett tag, men det kommer nog mest bli skönt faktiskt. Svårt att få egentid när man bor så trångt. Jag har ju mina promenader, men det är ju inte riktigt samma sak som att vara ensam hemma en stund. Får se om det blir någon promenad ikväll, det ser rätt mörkt ut.. Annars får jag nog tillgodoräkna mig promenaden på stan idag, vi gick genom hela stan och sen tillbaka igen, så det blev nog en bit. Fast det var ju ingen powerwalk direkt :)


Åt pastasallad med oxfilé i till middag, haha. Kanske lite skum kombo, men man tager vad man haver. Och det var riktigt gott, så varför inte?


Lyckades somna till slut inatt iaf. Började titta på Mulan, men somnade väl efter ungefär halva. Så jag får väl fortsätta med mitt Diensytittande ikväll/inatt.  

Ovido - Quiz & Flashcards