Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Malin - 24 augusti 2008 21:45

Har nyss kommit hem från en trevlig promenad med Minda och Gabriella. Tycker det är himla skönt att folk börjar komma tillbaka hit igen :) Imorgon bär det av till IKEA med ett litet gäng. Jag hoppas att jag har fått lön tills dess! Men jag ska nog bara spana efter möbler till nya lägenheten tror jag. Måste spara pengar..


Har tvättat massor idag, men nu är det klart. Allt har nog till och med torkat nu.. Det är det drygaste att det aldrig hinner torka på de ynka tre timmarna man har på sig.. Hann med att se på Lilo och Stitch mellan varven också :)


Har varit ute på kattspaning och ropat, men ingen Zässi har jag sett. Har satt ut mat nu, så då kanske hon hittar hit.. Är ju orolig. Snart kommer Dennis hem iaf. Ska bli skönt att slippa vara ensam.. Och han är nog bättre på att fånga in katter, han har ju trots allt känt henne i några år mer än vad jag har..

Av Malin - 24 augusti 2008 16:33

Skulle bara gå ut några sekunder och känna på vädret imorse. Sen när jag öppnade dörren för att gå in igen så smet Zässi ut! Jag sprang efter henne, men hon var för snabb och jag var barfota, så hon smet in i skogen.. Eftersom hon löper lär hon ju komma hem med kattungar en gång till, yay. Visst, de är söta. Men då måste man hitta folk som vill ha dem, för vi kan inte behålla själva.. Tur att vi har hunnit flytta innan hon föder i så fall. Nu vet jag ju inte om hon kommer hem med bebisar i magen. Eller ens om hon kommer hem. Men hon borde vara hungrig.. Så hon kanske kommer hem ikväll när det blir kallare.. Hoppas hon hittar bara, hon har ju aldrig varit ute här förut. Jävla skit!

Ovido - Quiz & Flashcards