Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 7 februari 2009 14:54

Idag leker jag mattant. Just nu står två pajskal i ugnen, ska fylla dem snart. Den ena blir spenat- och fetaostpaj och den andra ost- och skinkpaj. Har även gjort en köttfärssås till lasagnen. Har faktiskt inte blivit hungrig än, hör och häpna! Men jag tar nog ett smakprov av pajerna när de är färdiga :)

Av Malin - 7 februari 2009 11:41

Var ensam hemma igår, Dennis åkte till Linköping.. Men så ringde han inatt och sa att han skulle komma hem idag istället för att stanna till söndag. Knäppis. Men det är skönt att han är hemma igen. Det var så tomt..


Idag hade jag tänkt vara duktig och laga massa mat och frysa in. Bäst att sätta igång innan jag blir hungrig :P Lasagne, vegetariska biffar och paj tror jag det blir. Men först måste jag nog handla lite mjölk, tänkte göra en stor lasagne och då räcker det verkligen inte med typ 2 dl mjölk :)

Av Malin - 6 februari 2009 22:28

Ikväll har jag halvkollat på Let's dance, jag hoppas verkligen att Morgan vinner, han är så skön! Har spelat lite gitarr också, gitarrläxa: Hungry heart och Visa vid vindens ängar. Väldigt snygga komp vi får lära oss. Så vi låter bättre än vad vi egentligen är, som Mats så fint uttryckte det sist :P

Av Malin - 6 februari 2009 19:52

Skolan började sent idag, tur var det. Jag ville inte gå upp :) Hade kör i lite mer än två timmar. Sen tänkte jag gå hem, men så fick jag ett ryck och spelade trummor i en halvtimme. Måste ju öva ;) Men det är roligare att spela tillsammans med folk än att sitta och spela trummor själv..


Väl hemma har jag diskat, lagat och ätit middag, gjort en äppelpaj och nu står en banankaka i ugnen. Smaskens! 

Av Malin - 5 februari 2009 22:28

Nu äntligen har jag lyckats boka biljetter till Malmö i mitten av mars, då ska jag äntligen få träffa Maria igen. Var alldeles för länge sen. Ska bli jättekul! Kom på att det antagligen är C-prov på musikhögskolan den måndagen jag ska åka hem, då brukar inte lärarna ha tid med oss :P Annars får jag komma en halvtimme försent. Hellre det än att gå upp kl 4! Kanske dags att lägga sig snart. Har varit skittrött hela dagen. Men inte nu längre. Som vanligt när det gäller mig då..

Av Malin - 5 februari 2009 20:43

Fantastiskt skönt med en lugn tv-kväll. Jag behöver verkligen vila. Då kanske jag blir frisk snart om jag har tur..

Av Malin - 5 februari 2009 17:05

Fullt upp som vanligt. Men nu kan jag slappna av, i alla fall tills imorgon :P Smaskarret är färdigt och redo att skrivas ut. Och hemtentan klarade jag galant. Fick 9/10 poäng, tur att jag räknade med att klara den då ;)

Av Malin - 4 februari 2009 10:45

Inatt har jag fått sova! Skönt som attan. Tog ett tag eftersom jag hade sovit på kvällen, men somnade kanske ett. Och gick upp halv tio. Inte varje dag det är så lyxigt. Är fortfarande förkyld, men jag överlever tack vare min nässpray. Idag är det skola till kl 20 som gäller. Borde få boken idag som vi ska läsa lite ur tills idag, eh.. ja. Och hm-paketet kan jag hämta efter kl 17, woho!

Ovido - Quiz & Flashcards