Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 16 februari 2009 23:27

Har precis kollat på ett till avsnitt av Mia och Klara. Så himla kul att de drar allting lite för långt! Tur att Katarina tipsade om det :)


Dags att sova snart kanske. Ska upp tidigt imorgon. Får se om det blir ett till avsnitt av Mia och Klara eller Desperate Housewives nerbäddad i sängen..

Av Malin - 16 februari 2009 21:35

Det kan ju vara trevligt att öva sång, men jag försöker öva på att ta i på höjden i bröströst. Och det är skitsvårt. Jag kan fortfarande inte. Och därför får jag ont i halsen efter ett tag. Inte särskilt optimalt.. Jag gör antagligen fel.


Svinigt kallt är det här inne också. Ska man behöva gå runt med vinterjacka och dricka te hela tiden eller?


Hm, läsa lite om jazz kanske vore något. Har några kapitel kvar att läsa tills på onsdag, så det är väl lika bra att sätta igång.

Av Malin - 16 februari 2009 17:20

Tack 5:an som visar Grey's Anatomy helt från början, med start idag 17.35 Love it! Perfekt äta-middag-program! Eller kanske inte :P Men underbart ändå :)


Har precis kommit hem, haft bruksensemble och spelat alla instrument. Övade elgitarr efteråt, det känns i fingrarna kan jag säga! Hade ett litet smaskmöte och försökte komma på hur vi ska lösa kläder och koreografi och sånt. Paljetter blir det iaf, det kan jag avslöja! :D

Av Malin - 15 februari 2009 17:19

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece


13-årig kille (som inte ens ser ut att ha kommit i puberteten) har blivit pappa.

Av Malin - 15 februari 2009 14:55

Blä, det känns som om det borde vara lördag idag eftersom jag var borta hela dagen igår. Men icke. Det är minsann söndag och imorgon är det skola igen. Snart tänkte vi gå ut på en promenad i det fina vintervädret :)

Av Malin - 15 februari 2009 01:25

Ganska överskattat att fira alla hjärtans dag med presenter och grejer tycker jag. Men vi lagade lite extra god mat, kollade på melodifestivalen (jag gissade direkt att H.E.A.T och Måns Zelmerlöv skulle gå till final, kanske borde bli talangscout? :P) och har precis sett The curious case of Benjamin Buttons. Riktigt bra film, se den!

Av Malin - 15 februari 2009 01:23

En ganska lång, men ändå rolig dag. Kul att lära känna kören lite mer. Dagen har spenderats på Conventum och det gick ganska bra att sjunga. Dock är det väldigt svårt att sjunga med en orkester när man knappt hör dem och dessutom inte ser dirigenten. Nåja. Det är så kul att se folk i fina långklänningar och kostymer! Åkte hemifrån vid halv tolv, kom hem åtta. Så det var en ganska lång dag..

Av Malin - 13 februari 2009 22:14

Fullt upp hela dagen med körrep inför konserten ikväll. Våran del var klar på 10 min ungefär, känns så knäppt när man har repat massa timmar och sen är det över så fort! Men men. Det var kul att se alla finklädda! Jag fick inviga min nya svarta långklänning, fick mycket beröm för den. Fick dock sätta fast den i bh:n med säkerhetsnålar för att den inte skulle halka ner så långt på ryggen. Kanske inte så snyggt om man har en bolero och det blir ett glapp mellan den och klänningen :P Hursomhelst så var kvällens konsert riktigt bra! Bra och blandat program. Däremot tycker jag att det är dåligt att det endast var ett sk afroinslag. Jazz- och rockprogrammet fick spela en låt. EN låt av tjugo eller nåt. Resten var klassiskt. Men afro kanske inte är fint nog för sådana här tillställningar. Töntigt. 


Imorgon ska vi medverka på ceremonin för universitetets 10-årsfirande, ska sjunga tillsammans med kammarorkester, så det blir skoj! Kommer dock vara helt slut i fötterna och ryggen efter att ha stått så länge. Både igår och idag. Det var skönt att komma hem och byta om till myskläder kan jag säga!

Ovido - Quiz & Flashcards