Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 25 februari 2009 22:15

Är inte så förtjust i onsdagar.. Eller snarare att vi har musikhistoria mellan 17 och 20, inte okej någonstans. Man är för trött och okoncentrerad då.. Gitarrlektionen gick bra iaf. Fick en jättesnygg låt i läxa, i perfekt tonart att sjunga dessutom :D


Har träningsvärk som bara den efter gårdagens boxning. Men det är rätt skönt ändå. Känns att jag har gjort något vettigt ;)

Av Malin - 24 februari 2009 23:45

Det blev ingen semla idag, de var slut när jag tänkte köpa. Till och med all mandelmassa var slut, galet! Funderade lite förut, vem har bestämt att man ska äta semlor på vintern, lussekatter och pepparkakor till jul och jordgubbstårta på sommaren? Jordgubbstårtan har väl sin givna plats eftersom jordgubbarna växer på sommaren. Men de andra? Underligt sånt där. Ingen skulle väl få för sig att baka lussekatter i juli liksom?

Av Malin - 24 februari 2009 21:41

Idag har jag, trots illamående och huvudvärk (beror nog på att jag har bytt p-piller-sort):

* Haft pianolektion, gick oväntat bra, hade knappt övat. Fick ny rolig grooveläxa också, precis vad jag vill och behöver öva på!

* Övat i nästan tre(!) timmar. Piano, sång, gitarr och trummor, woho.

* Boxats med Adrijana. Superkul! Det är ett pass vi kommer fortsätta gå på!

Av Malin - 23 februari 2009 10:55

Jag som skulle gå upp lite tidigare idag och öva. Men inte då. Vaknade med huvudvärk igen, så jag valde att sova vidare istället. Men inte är jag piggare för det.


Nåja, ska till skolan om en timme och försöka börja koreografera en smaskdans, sen är det bruksensemble som gäller, så himla kul att spela instrument man egentligen inte kan spela särskilt bra, då känner man sig så grym när man lyckas ;)

Av Malin - 22 februari 2009 14:53

Jag gjorde ett försök med gehörsläxan, men den är ju bara störd. Ska planka en konstig körlåt som inte har någon tydlig puls, vilket gör det väldigt svårt. Usch. Känns väldigt omotiverat när jag inte känner att jag inte kommer att ha någon användning för det alls.


Så istället började jag med ett stort projekt, trots min huvudvärk. Smart? Nja. Jag började rensa lite i förrådet, allt stod typ huller om buller och jag vill gärna kunna komma åt mina skor som jag förvarar där inne. Det blir väldigt mycket saker när man flyttar ihop. Dubbelt upp med köksgrejer, dammsugare och sånt. Men jag tror vi kan få till det lite bättre iaf. Det är ju onödigt med flera halvfulla kartonger, bättre att fylla upp hela.

Av Malin - 21 februari 2009 21:30

Kul att Molly gick direkt till final! Inte för att låten var särskilt bra, utan mest för att hon blev så glad! Mycket roligare för henne än för BWO att komma till finalen. Och skönt att inte alla måste vara pinnar, hon är ju jättesöt, kanske just för att hon inte är någon pinne! Go Molly!

Av Malin - 21 februari 2009 17:54

Det var så skönt att träna idag, trots träningsvärken i magen. Först styrketräning på maskinerna, sen kondition i en halvtimme. Och lång stretch :) Jag känner mig lite mer motiverad att träna nu när SMASK närmar sig. Då måste jag ju faktiskt kunna dansa och sjunga samtidigt. Hur ska det gå? Plus att jag kommer ha på mig typ en kroppsstrumpa :P Eller ja, inte direkt, men det mesta kommer sitta tight iaf. Så det gäller att antingen träna upp en lite snyggare rumpa eller ha bra strumpbyxor som håller in allt ;) Tror jag satsar på en kombo.


Ikväll blir det melodifestivalen. Jag brukar alltid tycka att det mesta är rätt dåligt, men det är svårt att låta bli att titta ändå!

Av Malin - 20 februari 2009 15:54

Oh, det var längesen jag lyssnade på Silverchair, mina gamla högstadie/gymnasiefavoriter. Grymt bra. Kanske inte jättepeppande, men man behöver ju inte vara jätteglad jämt! Ringde och pratade med mormor, hon fyllde år nyss, hon är så söt :)


Sen fick jag ett ryck och fick för mig att jag skulle städa. Lika bra att passa på när man väl känner för det. Katterna gör det rätt äckligt på toaletten ibland.. Dessutom verkar de ha en förkärlek för att kissa på kataloger, mycket underligt. Men varken jag eller Dennis har orkat/hunnit ta tag i det nu i veckan. Men nu är jag på g. Har precis dammsugit. Nu ska jag torka golven. På återseende.

Ovido - Quiz & Flashcards