Alla inlägg under september 2007

Av Malin - 20 september 2007 22:30

Imorse klev jag upp i god tid och hann med att äta både rågflingegröt och en macka. Det händer inte varje dag!


Trumlektionen gick typ bra. Men det börjar bli riktigt svårt nu.. Vi får ju inte börja med några piece-of-cake-låtar direkt! Övade lite med Rebecka efter det, både trummor och bas. Det går lite framåt i alla fall, tack och lov.


Vid elvatiden cyklade jag uppför en sjukt lång backe och kom till slut fram till Brickebackens vårdcentral. Där blev jag undersökt av en sköterska och fick ta halsprov. Jag börjar bli en hejare på det, har gjort det massa gånger :P Men jag har tydligen inte halsfluss, trots att min hals ser ut som en flugsvamp.


Sen gjorde jag en spontanvåldgästning hos Maria och tvingade henne att bjuda mig på mat ;D Tyckte det var lite för längesen vi lekte, så jag tog och åtgärdade det problemet. Snart får hon nog jobb tror jag :)


Strax före tre cyklade jag iväg igen, bara nedförsbacke denna gång, inte alls dumt! Övade lite piano, sen hade jag och Emma pianolektion. Det är riktigt kul och väldigt nyttigt. Och så får jag göra lite saker som jag inte har gjort förut, så det är perfekt. Han märker snabbt vad jag kan och inte kan. Toppenlärare verkligen. Tydligen är jag väldigt lik hans dotter som också heter Malin. Läskigt.


Efter det hade jag, Emma och Jenny dagens skrattattack, vet inte vad vi skrattade åt, men kul var det! Sen övade jag trummor i typ en timme innan jag tog en middagspaus. Pratade med en jättetrevlig tjej i tvåan, tror hon hette Anna. Vi hade mycket gemensamt, båda är från Norrland, det säger allt! Sen blev det basövning i en timme också. Telefonerade med mamma en snabbis och sen cyklade jag uppför backen igen och var hemma precis lagom till Idol. 


Har råkat sjunga lite ikväll, kan inte låta bli. Men halsen känns lite bättre. Och det är ju så roligt att sjunga! Snart ska jag sova. Tänkte gå upp tidigt och åka till skolan och öva lite imorgon bitti. Och läsa massa musiklära. Snart min första tenta ju, läskigt! 

Av Malin - 19 september 2007 23:14

Försov mig nästan imorse också, galet! Tur att jag började så sent. Baslektion, lååånglunch, trumövning, transponering av ensemblelåt och pianoövning är vad jag har sysslat med på skolan idag. Sen när jag kom hem gjorde jag kikärts/morotsbiffar, mycket goda. Blev massa, så nu har jag mat för en hel vecka, hoho. Sen ikväll har jag och Matilda haft Idol/Grey's Anatomydate. Mys!


Zässi är tillbaka hos Dennis nu iaf. Får se hur många bebisar hon har gjort nu, heh. Varför kan det aldrig vara bra täckning där jag bor? Går ju inte prata i telefon, så himla störande! Nu ska jag sova så jag inte försover mig imorgon också. Det vore försmädligt! Ska dessutom kolla upp min hals imorgon. Den är inte alls vacker nu. Röd och svullen med vita prickar i, hett!

Av Malin - 18 september 2007 23:28

Bajs, nu har jag fått ont i halsen också. Misstänker halsfluss, har massa vita prickar och äckel i halsen. Får väl göra ett nytt besök hos farbror doktorn.


Försov mig imorse, vaknade en halvtimme innan jag började, men jag hann! Sen satt jag och Matilda i biblioteket och kollade igenom massa notböcker, jag vill ha alla! (Önskelista till jul: notböcker och fotoalbum ;D)


Saknar dig Dennis.. hoppas Zässi hittar hem också. Puss <3 

Av Malin - 17 september 2007 21:59

Jag ville inte åka imorse... Hade mycket hellre stannat hos Dennis, en helg går alldeles för fort! Men jag var tvungen. Kan ju inte missa några lektioner nu, då kanske jag inte får min examen om 5 år, haha :P


Gehöret gick inte alls bra, försökte öva massa när jag kom hem, men det funkade inte alls. Helt slut i huvudet. Så alltså gick det ganska dåligt på lektionen. Det är svårt och det går alldeles för fort fram. Och jag som annars har lätt att lära mig... Musikläran var också rätt seg. Svårt, men det är bara att banka in i huvudet. Det mesta är ändå rätt logiskt när man tänker efter. Har massor att läsa nu. Jag är inte van vid att plugga...


Jag, Matilda och Jenny åkte iväg till Hemköp i Pärlan a.k.a Röda Faran för att införskaffa lite proviant. Det får inte plats så mycket i mitt lilla kylskåp, så maten tar slut lite fortare än vad jag är van vid. Jag borde fixa någon slags mat till imorgon, jag dör ju utan lunch!


Saknar min snygging i skinnjacka (seriöst, han passar jättebra i det, me like) massor. Det här är inte kul. Nu är det bara två veckor kvar till nästa gång, yay. Ser inte fram emot att sova själv igen. Däremot mår nog min nacke lite bättre av min nya nackkudde, alltid något. Malin <3 Dennis

Av Malin - 16 september 2007 21:51

Fick vara med och repa med Broken April idag, kul att få höra med fullt band för en gångs skull. De var lite sega idag, men det var skoj ändå. Jag körade litegrann, alltid roligt. Dock hade jag hemska bullerproppar som tar bort allt utom basen typ. Ganska störande. Men mina granar river nog upp mina alltför kliande öron ännu mer.


Övade lite bas under dagen, det gav nog lite resultat iaf, känner mig inte riktigt lika seg i fingrarna längre, woho!


Zässi har varit hur störig som helst i helgen, går runt och skriker och äcklar sig hela tiden. Inte okej! 


Pratade en sväng med mor och far, de ska tydligen köpa ny bil. Pappa kommer och hälsar på till helgen, najs :) 


Vill inte åka ifrån älsklingen.. Inte alls kul.  

Av Malin - 15 september 2007 21:45

Inte så mycket vettigt denna dag. Mest myspyst och tittat på film. Men det är skönt att bara vara också, har saknat min snygging i skinnjacka ;D Vi såg Blades of Glory (riktigt rolig), Mr. Brooks och så somnade jag till Upp till Kamp, en serie på SVT som verkade riktigt bra. Men jag var för trött. Får göra ett nytt försök en annan gång.

Av Malin - 14 september 2007 19:00

Upp tidigt för att skjutsa Linda till tåget. Lite läskigt att köra en okänd bil i en okänd stad i rusningstrafik, men ingen dog, haha. Var helt slut när jag kom hem, så jag lade mig och sov en timme. Örat har gjort ont hela dagen. Försökte planka gehörsläxan, men det gick inte så mycket framåt. Packade det mesta inför Linköpingsresan innan jag skyndade iväg till skolan. Musikläran var rätt trevlig, Anders är en riktig mysfarbror. Väldigt trevlig och ville höra utförliga presentationer av oss.


Skyndade mig hemåt, hade lite kvar att göra innan jag skulle med tåget. Tur för mig att ängeln Matilda erbjöd sig att skjutsa mig till tåget, då fick jag några välbehövliga minuter extra. På tåget var jag faktiskt duktig och gjorde det mesta av musikläraläxan. Och lyssnade lite på underbara Ane Brun.


Sen äntligen äntligen äntligen fick jag träffa älsklingen. Han hade fixat mat åt mig den sötisen :) Hann inte kramas så länge innan vi skulle iväg på "bandmöte" med Broken April. Satt hemma hos Bräket i hans och flickvännens urtjusiga lägenhet (hur snygg som helst, och inrett med massa turkost, kan det bli bättre?) och drack lite öl (eller ja, cider då för min del, eftersom jag är tjej!) och sen gick vi ut en sväng. Dennis vann massa pengar, woho ;P Var en riktigt trevlig kväll, trots att jag var ensam tjej ;D

Av Malin - 13 september 2007 09:36

Snart sprängs mitt öra, ska ringa till vårdcentralen om en liten stund, för nu har jag kollat upp numret dit.


Hade trumlektion nyss. Kul som bara den, men armarna och benen gör inte riktigt som jag vill alla gånger. På ett ställe lyckades vi spela jättefel alla tre samtidigt, trots att det hade gått jättebra gången innan. Så det kan gå.


Imorgon får jag äääntligen träffa min älskling, längtar! <3 

Ovido - Quiz & Flashcards