Alla inlägg den 4 september 2007

Av Malin - 4 september 2007 23:34

Joybellsövningen igår var läskig, jag tror faktiskt inte att jag klarar av att vara med i den där hallelujakören. Jag kände mig bara illa till mods när hälften började gråta mitt i alltihop. Jag är nog inte tillräckligt spirituell för sånt där.


Pratade med Dennis i telefon jättelänge igår kväll/natt. Vi kom fram till att vi skulle låta bli att höras på några dagar, så vi hinner sakna varandra ordentligt. Jag hoppas verkligen att det inte är en så stor grej som jag gör det till. Men jag har pratat med några kompisar om det under dagen, så nu har jag nog fått lite mer perspektiv på det hela och börjar inse att det nog inte är så farligt. Det kanske kan vara nyttigt för mig att låta bli att ringa honom på några dagar.. Men det är inte lätt. Dilemmat har i alla fall resulterat i en låt som jag är riktigt nöjd med. Är inte klar med den än, men det tar sig. Det är läskigt det här. Jag har aldrig skrivit låtar förut och helt plötsligt spottar jag ur mig en låt varje vecka.


Idag har jag haft tal-och röstträning, det verkar vara en bra delkurs. Läraren Jannike verkar väldigt bra :) Har även fotograferats (satt på en pall med benen åt vänster och så skulle man vrida överkroppen mot kameran och le, riktig skolfotografering med andra ord) så lärarna ska ha en chans att lära sig vad vi heter. Har även haft seminarium i musiklära. Dessvärre var jag extremt trött och hade en fruktansvärd huvudvärk på grund av alldeles för lite sömn, så det var lite svårt att lyssna ordentligt. Tur att jag kunde det mesta av det där sedan innan.


Väl hemma filade jag på min nya fyra-ackords-låt, woho. Sen åt jag fiskpinnar och färskpotatis, faktiskt riktigt gott. Matilda kom förbi en sväng och agerade terapeut, tack för det Matilda! Sen gick vi till Emma och Teddy en sväng och kikade på Idol. Jag blev kvar ganska länge, kom nyss hem, det var väldigt trevligt må jag säga. Diskuterade musikalitet och skräckfilm och kollade på massa klipp från olika dvd:er.


Nu ska jag alltså inte ringa till Dennis utan jag ska försöka somna ändå. Det borde gå bra med tanke på hur trött jag har varit idag. Imorgon är det elbas som gäller, yeah! Tänkte bege mig till staden en sväng och införskaffa en blivande musiklärares survivalkit också. Det lär behövas.

Ovido - Quiz & Flashcards