Alla inlägg under april 2009

Av Malin - 9 april 2009 11:14

Det ska jag ta tag i om en stund. En chokladkaka som är fantastiskt god. Kan skriva receptet här sen om jag kommer ihåg.


Vi funderar lite på vad som behövs tas med inför fjällresan i påskhelgen. Testade gamla längdpjäxor nyss. De var fortfarande lite för stora, allt köptes på tillväxt när jag var yngre. Men det kanske är bra, då kan Magnus använda dem nu, trots att han har större fötter.

Av Malin - 8 april 2009 21:09

Dagen har spenderats hos Therese, mycket trevligt. Synd att vi inte bor på samma ställe bara.. Vi drack grönt te och skvallrade lite ;) När jag åkte hem med bilen följde pappa efter mig nästan hela vägen, skumt att ha honom precis bakom, jag blev lite nervös nästan, haha. Dessutom började det regna. Och regnet övergick till snö efter ett tag.


På kvällen följde jag med mamma på gospelkörövning. Jag var med och sjöng där för flera år sen och tanterna (mina fans :P) blir alltid så himla glada när jag kommer och insisterar på att jag ska sjunga solo. Så det fick jag minsann göra. På en låt jag inte ens hade hört tidigare. Spännande. Men det gick bra. 

Av Malin - 7 april 2009 22:32

Jag kan verkligen inte förstå folk som tycker det är kul eller mysigt att åka tåg. Jag blir bara rastlös och irriterad på folk som sitter bredvid och tar för mycket plats. Dessutom mår jag illa. Inte överdrivet kul. Imorse tog jag åksjukepiller för att slippa må illa, vet inte om de hjälpte så bra. Efter ungefär en timme mådde jag riktigt illa och blev supertrött. Men efter att ha sovit en stund klarade jag mig från illamåendet resten av resan. Så de kanske hjälpte ändå.


För en gångs skull var alla tåg i tid, himla skönt. Lite nervöst när man har 9 minuter på sig att byta tåg. Men det gick bra. Och jag har varit hemma hos familjen sen femtiden. Blev riktigt trött och somnade efter middagen. Är inte särskilt pigg nu heller, funderar på att lägga mig faktiskt.

Av Malin - 6 april 2009 22:47

Ja, så gott som tror jag i alla fall. Har kokat lite pasta och ägg till min obligatoriska pastasallad till tåget imorgon. Bästa maten att äta kall. Blir så dyrt om man ska köpa. Dessutom har jag inte så lång tid vid tågbytet i Gävle. Jag är så sjukt trött så jag stupar nog nu. Hörs antagligen när jag har kommit fram imorgon.

Av Malin - 6 april 2009 20:30

Jag blir galen. Jag skulle ju titta på Greys Anatomy, men så slumrade jag till. Och lyckades sova till åtta, jag satte alarm innan, men jag var så sjukt trött så det var bättre att sova. Men nu är jag uppe. Och nu ska jag börja packa. Eller, jag har faktiskt redan börjat. Alltid lika svårt. Men vi ska till fjällen i några dagar, där behöver man inte vara så snygg :)

Av Malin - 6 april 2009 17:18

Nu är jag ledig över en vecka framåt. Fantastiskt skönt! Har en del att göra, men jag tänker vara ledig också. Borde börja packa snart. Men först ska jag  ligga i soffan framför Greys Anatomy.

Av Malin - 6 april 2009 09:10

Men det fick jag inte. Dennis trodde att jag hade försovit mig för att det såg ut som att klockan var så mycket sa han. Men jag hade bara snoozat två gånger. Idag ska jag inviga min jeanskjol och min nya t-shirt tänkte jag. Den är väldigt ljus grön, men jag tyckte faktiskt att jag passade i den ändå. Brukar inte göra det nämligen. Nåja, kommer kanske bild på bilddagboken senare, jag har blivit dålig på det där på senaste tiden.. Fixa håret kanske vore nåt, det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig just nu.

Av Malin - 5 april 2009 23:16

Sådärja, nu har vi tvättat klart. Och kollat på van Veeteren och svullat popcorn. Måste skärpa mig med sånt. Och komma igång med träningen igen, men det känns inte så peppat när jag har svinont i halsen..


En skoldag kvar nu innan mitt lilla Påsklov. Morgondagen bjuder på kör, sånglektion och bruksensemble. Roligt! Nu är det dags att bädda sängen med rena lakan och duscha, så jag får den där hotellkänslan. Rena lakan is the shit!

Ovido - Quiz & Flashcards