Alla inlägg den 19 april 2009

Av Malin - 19 april 2009 23:07

Det gick inte så bra att grilla. Hade en engångsgrill från förra året. Det ville inte riktigt ta eld. Vänta 15-20 minuter, my ass. Snarare två timmar. Och så länge orkade vi inte vänta, så vi stekte köttet istället. Blev riktigt gott ändå. Men vi ska ta och införskaffa en ordentlig grill framöver. Det är mycket vi vill ha till uteplatsen, det blir ett dyrt kalas. Inte bra.

Av Malin - 19 april 2009 18:48

Missade Så ska det låta i fredags, så jag kollade på det nyss istället. Johan Wester från Hipp Hipp är ju så himla rolig. Det räcker med att titta på karln så får man ett stort leende på läpparna. Roligast var nog när han fixade att ta en ton som han inte var beredd på, han såg jätteförvånad och glad ut, haha :)


Snart är tvätten färdig. Sen ska det grillas fläskfilé och zucchini med potatissallad till. Synd att vi inte har kvällssol på uteplatsen, det hade varit skönt!

Av Malin - 19 april 2009 16:53

Nu äntligen har vi städat, så det känns fräscht att bo här igen. Det började bli lite väl många dammråttor på golvet. Fast det var ju inte direkt tusen år sen vi städade. Två veckor typ. Men katterna ställer ju till det lite om man säger så. Håller på och tvättar nu. Tänkte grilla sen när det är klart, ska bli gott :)


Vi håller på och planerar hur vi skulle vilja ha uteplatsen. Men det är bara planer än så länge eftersom vi måste ha en bil (och lite mer pengar) för att kunna få hem alla grejerna.

Ovido - Quiz & Flashcards